28-03-2024 21:24

Sena Akbari: Cilt Analiz Cihazı

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 03/01/2023
.stripslashes($urun->baslik).

Kusursuz bir cilde sahip olmanın ilk adımı, cildimizin ne gibi sorunları ve ihtiyaçları olduğunu bilmek, buna göre bir cilt bakım prosedürü uygulamaktır. Cilt analizi yapan son teknoloji ürünü cihazlar, son yıllarda biz estetisyenlerin en büyük yardımcısı. Kurucusu olduğum Trendestetik’te de kullandığım cilt analiz cihazı; cilt problemlerini ortaya çıkartmak için UV ışınları yardımıyla daha derin ve cildin katmanlarını görüntüleyen fakat radyasyon ‘x-ray’ içermeyen, dijital 3D yapay zeka destekli bir cihazdır. Kırışıklıklar, lekeler, ince çizgiler gibi cilt düzensizliklerine neden olabilecek tüm sorunları ortaya çıkarmaya yardımcı olan bu cihazdan hamileler ve kemoterapi gören kanser hastaları bile rahatlıkla faydalanabilir. Cilt analiz cihazı cildinizin kalitesi, yapısı ve genel sağlığı açısından ayrıntılı bilgi edinilmesini sağlar. Kırışıklıklar, lekeler, gözenekler, cilt rengi çeşitliliği, bakteri içeren gözenekler ve UV lekeleri ciltte karşılaşılan sorunlar arasındadır. Süreç, cildinizin bu problemlerden birini ya da birkaçını geliştirip geliştirmediği ve yakın gelecekte böyle bir risk olup olmadığı hakkında bilgi verir. Böylece önleyici tedbirler almanızı veya problemleri ortadan kaldırmak için doğru tedaviyi bulmanızı sağlar.

KİŞİYE ÖZEL TEDAVİ

Cilt analizinin sonunda, önerilen cilt gençleştirme tedavisi seçeneklerinin bir listesini içeren eksiksiz bir rapor sunulmaktadır. Her danışan benzersiz bir bireydir ve her tedavinin benzersiz yönleri vardır. Bu nedenle hiçbir prosedür veya gençleştirme tedavisi aynı sonuçları vermez, bireysel sonuçlar kişiden kişiye değişiklik gösterir. Bu süreç, cildiniz için en etkili çözümü bulmaya yönelik ilk adım olarak hareket eder ve gelecekte istenmeyen sürprizlerden korunmanızı sağlar. Bu son teknoloji sistem, cildinizin sorunlu bölgelerini belirlemek için çoklu-spektral bir görüntüleme sistemi  olarak kullanılır. Dijital teknikle uygulanan cilt analizi, yüzeyde ve alt yüzeydeki epidermal düzensizliklerin ve pigment koşullarının klinik ölçümü için ilk teşhis aracıdır. Kullanılan fotoğraf teknolojisi, yaşa bağlı çeşitli koşulların ciddiyetini incelerken, seçilmiş yüz bölgelerinin net, üç boyutlu bir görüntüsünü yakalar. Böylece ince hatlar ve kırışıklıklar, koyu renkli lekeler, genişletilmiş gözenekler, cilt tonu düzlüğü (renk değişimi), porfirinler (bakteri üremesi kanıtı), güneş hasarı (UV lekeleri), cilt vaskülaritesi ve daha fazlasını ortaya çıkartıp uygun tedavi imkanı sunar. Cilt analizi ayrıca zaman içinde cildinizin durumundaki iyileşmeleri ölçmenize ve izlememize yardımcı olur. Tedavinizin sonuçlarını daha bilimsel ölçülebilir şekilde görmenizi sağlar.

CİHAZLA NELERİ İNCELİYORUZ?

• Cihazla yaş aldıkça ortaya çıkan 5 farklı çizginin ve kırışıklığın şiddetini analiz edebiliyoruz: Alın çizgileri, glabellar (kaş ortası çizgiler), periorbital (göz çevresi), nazolabial kıvrım (gülümseme çizgileri) ve dudak kenarı çizgileri.

• Parlaklığın en belirgin olduğu bölge olan yanaklarımızda ışığın nasıl yansıdığını da inceliyoruz. Bu bölgedeki parlaklık genellikle nem seviyesi, kırışıklıklar, genişlemiş gözenekler, kırmızılık ve cilt lekelerinden etkilenir.

• İlerleyen yaşla beraber sıkılığını ilk kaybeden iki bölgeler olan üst yanaklar ve alt kontürde cildin zindeliğini inceliyoruz.

• Burnunuzun her iki tarafındaki yağlı cildin, bölgesel kurulukların veya siyah noktaların sebep olduğu gözenekleri analiz ediyoruz.

• Çevresel hasara ve dolayısıyla kahverengi lekelere en çok maruz kalan yanak bölgesindeki doğal pigmentasyonu ve renk bozulmalarını inceleyerek cilt düzgünlüğünüzü analiz ediyoruz.

• Sıklıkla kas hareketine maruz kalan göz ve dudak çevresinde, kuruluk sebebiyle oluşan çizgileri analiz ediyoruz. Günde 10 binden fazla göz kırpma hareketine maruz kalan bu bölge, elastikiyet ve esneklik kaybına çok açıktır.

• En çok kas hareketine maruz kalan bölgeleri alın, kazayağı ve dudak çevresini analiz ediyoruz.

 

Ataevler Mahallesi İsmetpaşa Caddesi No 35/A Kartepe - Kocaeli

0501 371 10 41

0535 051 18 20

i trendestetikk

NASIL ARANDI: #kocaeli # kocaelilife # kocaelinindergisi # kocaelidergisi # dergilik

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.