19-03-2024 12:20

Can Özoğluöz: Artık omurgam dik!

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 01/07/2021
Skolyoz ve göğüs duvarında şekil bozukluğu tanısı aldıktan sonra fizyoterapist Elif Akıncı ile egzersiz programına başlayan Can Özoğluöz, çektiği sıkıntılardan çok kısa sürede kurtuldu
.stripslashes($urun->baslik).

Omurga rahatsızlıkları konusundaki bilgisi, birikimi, tecrübesi ve geliştirdiği Rubatonik Pilates yöntemiyle başarısı il sınırlarını aşan, Elif Akıncı Pozitif Yaşam Merkezi’nin kurucusu fizyoterapist Elif Akıncı, bu kez skolyoz rahatsızlığıyla mücadele eden Can Özoğluöz’ün hayatına dokundu. Omurga rahatsızlıklarından kaynaklanan sorunlara kendi geliştirdiği egzersiz yöntemiyle çözüm bulan Akıncı; skolyoz ve göğüs duvarındaki şekil bozukluğu tanısıyla merkeze başvuran 27 yaşındaki Can Özoğluöz’ün ağrılarına hazırladığı egzersiz programıyla çare oldu.

Sırt ağrısı ve duruş bozukluğundan dolayı uzun süredir kamburluk sorunuyla mücadele eden Can Özoğluöz, ağrıları dayanılmaz bir hal alınca pek çok merkeze başvurmuş fakat olumlu sonuçlar alamamıştı. Son çare olarak ameliyatı düşünürken sosyal medyada Elif Akıncı Pozitif Yaşam Merkezi’ni gören Özoğluöz, hemen merkeze başvurup son bir kez şansını denemek istedi.

 

AĞRILARIM DAYANILMAZDI

Elif Akıncı Pozitif Yaşam Merkezi’nde Elif Akıncı ile tanışan Can Bey, yaşadığı süreci şöyle anlatıyor:

“Kentimizdeki bir alışveriş merkezinde satış danışmanlığı yapıyorum. Sürekli ayakta durup ağır eşyalar kaldırdığım için ağrılarım dayanılmaz bir hale gelmişti. Yürüyüşe çıktığım zamanlarda da çok kısa sürede nefes darlığı çekiyordum. Moral olarak da kötü durumdaydım.

Ağrılarımdan kurtulmak için bir çok merkeze gittim fakat denenen hiçbir yöntem işe yaramadı. Tam ameliyat olmayı düşünürken sosyal medyadan fizyoterapist Elif Akıncı’yı gördüm, ameliyattan önce şansımı son bir kez daha denemeye karar verdim.

Merkeze gittiğim ilk gün Elif Hanım’a yaşadığım şiddetli ağrılardan, kambur duruşum nedeniyle kaybettiğim özgüvenimden ve moral bozukluğumdan bahsettim. Elif Hanım beni detaylıca kontrol etti.

Güler yüzüyle moral vererek, nasıl bir yol izleyeceğimizi anlattı.

BANA ÖZEL PROGRAM

Yalnızca merkezde değil evde de yapacağım egzersizlerin programlarını, bana özel olacak şekilde hazırladı. Bu program sayesinde egzersizlerime kapanma döneminde de ara vermedim ve sürecim devam etti. Yaklaşık 5 aydır buraya geliyorum; şu anda duruşum gözle görülür şekilde düzeldi. Omurgam artık çok daha dik ve eski özgüvenim yerine geldi.

Elif Akıncı Pozitif Yaşam Merkezi’nin başarısı sadece egzersizlerle sınırlı değil. Burada hep güler yüzlü ve moral dolu bir ekiple karşılanıyorsunuz. Ben merkeze geldiğim ve Elif Hanım ile tanışma fırsatı bulduğum için çok şanslıyım. Egzersiz programımın bitmesine yaklaşık 8 seans kaldı fakat devam etmek istiyorum. Ayrıca pandemi döneminde hijyen konusunda ne kadar titiz davrandıklarını da gözlerimle gördüm. Gönül rahatlığıyla Elif Akıncı Pozitif Yaşam Merkezi’ni herkese öneriyorum.”

 

İLETİŞİM

Elif Akıncı Pozitif Yaşam Merkezi

Adres: Körfez Mah. D-100 Karayolu Üzülmez İş Mrk. No:127 Kat:2 İzmit/Kocaeli

Tel: 0262 322 9 322 – 541 533 45 41

E-mail: info@elifakinci.com

 

NASIL ARANDI: #elifakıncı #fizyoterapist #pozitifyaşammerkezi #skolyoz #egzersiz #canözoğluöz #elifakıncıpozitifyaşammerkezi

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.