30-04-2025 20:52

Kartepeli miniklerden örnek davranış

2019-03-29    0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 2019-03-29
.stripslashes($urun->baslik).

Kartepe Belediyesi Maşukiye Mevlana Bilgi Evi öğrencileri, “Yarının doğası bugünden yaratılır” diyerek, yaşadıkları çevredeki tüm çöpleri topladılar ve Dumlupınar Kâtip Çelebi Bilgi Evi’ne meydan okudular. 

GÜNDEM ÇEVRE

Her geçen gün insan eli tarafından kirletilen dünya, daha çok zarar görüyor ve hırpalanıyor. Gezegenin kendisine yapılanlara bir tepki olarak, iklim değişiklikleri, havaların hissedilir derecede ısınması, buzulların eriyor olması, plastikle dolu denizlerin hayvanlar ve insanlar için artık tehlike saçar hale gelmesi, gibi başlıklar artık gündemin ana konusu oldu. 

DUYARLI GENÇLİK

Bu bağlamda bilinçli bir toplum yetiştirmek adına çalışmalarını sürdüren Kartepe Belediyesi Bilgi Evleri, yeni bir akım olan “çöp toplayarak meydan okuma etkinliğini” Kartepeli miniklerle gerçekleştirerek çocuklara çevreye karşı duyarlı olmayı öğretiyor. 

ÖĞRENCİLER ÇEVRE İÇİN YARIŞIYOR

Güzel bir amaca hizmet eden bu etkinlikte, hem çocukların hem de büyüklerin dikkatini çekerek, onlarda bir farkındalık oluşturan Kartepeli miniklerin birbirlerine meydan okumaları büyüyerek devam edecek.

 

 

NASIL ARANDI: #Kartepe Belediyesi # Kartepe Belediyesi Bilgi Evleri #

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.