05-06-2025 10:55

Eğitim camiasını buluşturan düğün

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 03/06/2025
Çocuk Dünyası Anaokulu’nun kurucularından Merve Okudan ile satın alma uzmanı Emre Uysal, görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirdi
.stripslashes($urun->baslik).

Eğitim camiasının önde gelen isimlerinden Veysel Okudan’ın kızı Merve Okudan ile Emre Uysal’ın düğünü, eğitim dünyasının seçkin simalarını bir araya getirdi. Babası gibi eğitim sektöründe görev yapan ve Çocuk Dünyası Anaokulu’nun kurucularından olan Merve Okudan ile satın alma uzmanı Emre Uysal, Antikkapı Restaurant’ta gerçekleştirilen görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirdi. Kalabalık davetli topluluğunun katıldığı düğünde çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

NİKAHI BAŞKAN KIYDI

Düğüne katılan davetliler arasında İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, Başiskele İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Şendoğan, Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, Derince İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Erin, daire müdürleri, amirleri ve çok sayıda eğitimci vardı. Çiftin nikahını Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt kıyarken, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okudan ve Başiskele Belediye Başkan Vekili Arif Başkan’ın da aralarında bulunduğu davetliler, genç çifte mutluluklar dileyerek, bu özel anlarına ortak oldu.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Gelin hanımın ailesi Songül- Veysel Okudan ile damat beyin ailesi Zeliha-Şaban Uysal çiftinin kusursuz ev sahipliğinde gerçekleşen gece, renkli görüntülere sahne oldu. Gelinliğindeki zarif detaylar ve sadelik, Merve Okudan’ın doğal güzelliğini ön plana çıkarırken, Emre Uysal’ın klasik şıklığı da geceye damgasını vurdu. Genç çift, ilk danslarını alkışlar eşliğinde yaparken, davetliler de canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. Düğün töreni, pasta kesimi ve fotoğraf çekimleriyle son bulurken, Merve ve Emre Uysal çifti, yeni hayatlarına sevdikleriyle birlikte adım atmanın mutluluğunu yaşadı.

NASIL ARANDI: #çocuk dünyası anaokulu # merve okudan # emre uysal # düğün

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.