19-07-2025 02:27

Skolyozu hızla düzeldi: Deniz Çakıllı

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 04/05/2023
24 yaşındaki Deniz Çaklılı, Elif Akıncı Pozitif Yaşam Merkezi’nde uygulanan egzersiz programıyla skolyozunun neden olduğu olumsuzluklardan hızla kurtuldu
.stripslashes($urun->baslik).

Elif Akıncı Pozitif Yaşam Merkezi’nin kurucusu, fizyoterapist Elif Akıncı, duruş bozukluklarından ve genetik faktörlerden kaynaklanan omurga rahatsızlıkları konusunda yaptığı başarılı çalışmalarla adını ülke genelinde duyurmuş bir isim. Fizyoterapist Elif Akıncı, omurga rahatsızlıkları nedeniyle sıkıntılı günler geçiren danışanlarının yaşam kalitesini artırmaya devam ediyor. Eğitimi, bilgisi, birikimi, tecrübesi ve geliştirdiği rubatonik pilates yöntemiyle pek çok kişinin ağrılarından kurtulmasına yardımcı olarak özellikle skolyoz konusunda yüz güldüren çalışmalara imza atıyor. Elif Akıncı; son olarak skolyoz rahatsızlığıyla mücadele eden 24 yaşındaki Deniz Çaklılı’nın hayatına dokundu. Deniz Bey’in skolyozdan kaynaklanan sorunları Elif Akıncı Pozitif Yaşam Merkezi’nde uygulanan egzersiz programı sayesinde, kısa sürede hissedilir düzeyde azaldı.

ASKERDEN DÖNDÜKTEN SONRA SPOR YAPAMADIM

Çocuk yaştan beri sporla ilgilenen Deniz Çaklılı, yaşadığı süreci şöyle anlattı; “24 yaşındayım. Üniversite öğrencisiyim. Uzun süre spor geçmişi olan birisiyim. Çocukluktan beri farklı dallarda birçok spor faaliyeti içerisinde bulundum. Askerden döndükten sonra spora başlayacağım esnada skolyoz rahatsızlığım olduğu tespit edildi ve bu durumun spor yapmamı engellemesi beni çok üzdü. Tedavimin hemen başlaması için bir araştırma sürecine girdim. Pek çok kişiden Elif Akıncı Pozitif Yaşam Merkezi’nde skolyoz ile ilgili çok başarılı sonuçlar elde edildiğini duyunca, kararımı verdim ve merkezin kapısını çaldım.

 

SIKINTILARIMDAN KURTULDUM

Skolyozum 9,5 derece olarak ölçülmüştü. Elif Akıncı Pozitif Yaşam Merkezi’nde, Elif Hanım ile yaptığım görüşmede, bunun çok ileri bir derece olmadığını öğrendim. Elif hanım, yaşımın genç olmasının süreci olumlu etkileyeceğini söyleyerek bana hem güven verdi hem de moralimi yükseltti. Merkezde uygulanacak programla skolyozdan tamamen kurtulabileceğimi de ifade etti.

O günden beri Elif Akıncı Pozitif Yaşam Merkezi’nde egzersizlerime devam ediyorum. Kişisel sebeplerimden dolayı egzersizlere ara verdiğim dönemler olsa da uygulanan programın çok faydasını gördüm. Şu anda skolyoz derecem, 5’e kadar düştü ve kendimi çok daha iyi hissediyorum. Skolyozun neden olduğu sıkıntılardan büyük ölçüde kurtuldum. Şu anda tamamen iyileşeceğime dair inancım tam, Elif Akıncı’ya ve ekibine sonsuz teşekkür ederim.

NASIL ARANDI: #elif akıncı # fizyoterapist # elif akıncı pozitif yaşam merkezi # ataşehir # izmit # kocaeli

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.