27-07-2024 07:55

Tuğçe Gençaslan Beauty yeni yerinde!

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 03/01/2023
Güzellik sektörünün tecrübeli ismi Tuğçe Gençaslan, 3 şubesini aynı çatı altında birleştirdi. Tuğçe Gençaslan Beauty, bundan böyle Kocaelililere Dolphin AVM’de hizmet verecek
.stripslashes($urun->baslik).

Haber: Elif Çarman

Güzellik ve bakım alanında ilimizin tecrübeli isimlerinden Tuğçe Gençaslan, yepyeni bir atılımla 3 şubesini tek çatı altında birleştirdi. Bundan böyle Dolphin AVM’de hizmet verecek olan Tuğçe Gençaslan Beauty’nin açılışı, düzenlenen şık bir kokteylle gerçekleştirildi. Açılışta başarılı iş kadınını müşterileri, ailesi ve dostlarından oluşan seçkin bir davetli topluluğu yalnız bırakmadı. Etkinlikte mükemmel bir ev sahipliği örneği sergileyen Tuğçe Gençaslan, açılış kurdelesini ise Neriman Kuş, Gülay Tunç, Özlem Ekşi, Samet Sungur ve Yunus Sekil ile birlikte kesti. Alkışlar eşliğinde gerçekleşen açılıştan sonra Gençaslan, konuklarına merkezi tanıttı.

UZMAN EKİP

Uzun yıllardır güzellik alanında hizmet veren Tuğçe Gençaslan, Dolphin AVM’deki merkezinde hem kadınlara hem de erkeklere alanında uzman on kişilik bir ekiple hizmet verecek. Güzellik ve bakım alanındaki tüm hizmetlerin tek çatı altında verileceği merkezde her detayı incelikle düşünen Gençaslan, merkezinde bir ilki de gerçekleştirdi. Tuğçe Gençaslan, bünyesinde bir çocuk oyun alanı oluşturarak, anne-babaların önemli bir sorununa çözüm getirmiş oldu. Tuğçe Gençaslan Beauty’de işlemleri yapılan anne-babaların çocukları, oyun alanında oyun ablası nezaretinde, güvenle vakit geçirebilecek.

KALİTELİ HİZMET

Tuğçe Gençaslan Beauty’nin açılış töreninde misafirlerine merkezde verilen hizmetler konusunda da ayrıntılı bilgi veren Tuğçe Gençaslan, “Kentimize, hem kadınlara hem de erkeklere aynı çatı altında kaliteli hizmet sunan böyle bir merkez kazandırdığım için çok mutluyum. Güzelliğine güzellik katmak isteyen tüm Kocaelili hanımları ve bakımına özen gösteren beyleri Tuğçe Gençaslan Beauty’e bekliyorum” dedi.

 

 

NASIL ARANDI: #kocaeli # kocaelilife # kocaelinindergisi # kocaelidergisi # dergilik

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.