23-04-2024 15:39

Tarif Cağ Kebap yenilendi!

   1 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 30/03/2023
İzmitlilere cağ kebabı sevdiren İrfan Fırat, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla Tarif Cağ Kebap’ı baştan aşağıya yeniledi
.stripslashes($urun->baslik).

İzmit’te ‘cağ kebap’ denilince ilk akla gelen mekanlardan biri olan Tarif Cağ Kebap, baştan aşağıya yenilendi. Bundan 4.5 yıl önce Tarif Cağ Kebap’ı açarak Erzurum’un en meşhur yemeğini ilimize getiren ve İzmitlilere sevdiren İrfan Fırat bir yandan artan talebe yanıt verebilmek bir yandan da müşterilerine çok daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla mekanda bir takım değişiklikler yaptı.

İKİ CAĞ BİRDEN

Bahçe kısmını camekanla kapatarak mekana dahil eden İrfan Fırat, “Yaptığımız bu değişiklikle hem 11 masa daha ilave ettik hem de ocak sayımızı artırdık. İki cağ birden çalıştırmaya başladık. Aynı anda 175 kişiyi ağırlayabiliyoruz. Bununla birlikte personel sayımızı da artırdık. Artık müşterilerimizi kuyrukta bekletmiyor, siparişlerini anında masalarına servis ediyoruz” dedi.

DEKORASYON DEĞİŞTİ

Tarif Cağ Kebap’ın dekorasyonunu da değiştirdiklerini belirten İrfan Fırat, “Ünlü mimarlarla çalıştık, çok daha şık ve ferah bir mekan yaptık. Müşterilerimiz burada kendilerini evlerindeki kadar rahat hissedecek” diye konuştu. Tarif Cağ Kebap’ta VIP bölümü de oluşturuldu. Ailenizle birlikte, kalabalıktan uzak, daha sakin bir ortamda yemek yemek isterseniz VIP bölümü tam size göre.

TÜRKİYE’YE TEŞEKKÜR

Tarif Cağ Kebap aradan geçen zaman içinde gerek lezzet gerekse hizmet kalitesiyle ‘cağ kebap’ tutkunlarının ilk adresi olmayı başardı. İzmitliler, Erzurum’un en meşhur yemeğini yiyebilmek için Tarif Cağ Kebap’ın adeta müdavimi olurken, mekanın ünü de il sınırlarını aştı. Türkiye’nin neredeyse her yerinden cağ kebap yemeye gelen müşterileri olduğunu söyleyen İrfan Fırat, işletmesinin gördüğü ilgiden öylesine memnun ki “Tüm Türkiye’ye teşekkür ederiz” diyor.

RAMAZAN’A ÖZEL

Bu yıl Ramazan ayına özel bir iftar menüsü hazırlamayacaklarını söyleyen İrfan Fırat, “Normal zamanlarda müşterilerimiz ne yiyorsa onu sunacağız. Ancak her yedikleri cağ kebap sıcacık olacak, bunun sözünü veriyoruz” diyor. Tarif Cağ Kebap’ta iftar yapmak isteyenler her zamanki gibi önden gerdan ya da mercimek çorbası içebilecek, ardından sıcacık cağ kebap, yanında eşlikçi olarak közde biber, közde soğan ve salata masaya gelecek. Dileyen cağ kebabın yanına yoğurt da isteyebilecek. İftar sonrasında kadayıf dolması ile damaklarınızı şenlendirebilirsiniz.

EN BÜYÜK ÖZELLİĞİ

Tarif Cağ Kebap’ın en büyük özelliği her şeyin müşterinin gözü önünde yapılıyor olması. Kapıdan içeri girer girmez odun ateşinde pişirilen etle karşılaşıyor, hemen yanında lavaşın yapılışını ve pişirilmesini izliyorsunuz. O esnada soğanların ve biberlerin közlenmesine şahit oluyorsunuz. Çorba ve salata da gözünüzün önünde servis ediliyor. Her şey o kadar şeffaf ki... Bu yüzden müşteriler Tarif Cağ Kebap’ta gönül rahatlığıyla yemek yiyebiliyor.

ÖDÜN VERMİYOR

İrfan Fırat, Tarif Cağ Kebap’ın bu kadar başarılı olmasının en önemli nedenlerinden biri olarak da kalitenin ve lezzetin hiç değişmemesini gösteriyor. “10 yıl sonra gelseniz de etin tadı aynı olacak çünkü reçetemiz aynı” diyen İrfan Fırat, henüz cağ kebapla tanışmamış olanları da Tarif Cağ Kebap’a bekliyor, “Bir kere yediğinizde bir daha vazgeçemeyeceksiniz, bu lezzetin müdavimi olacaksınız” diyor.

 

Mehmet Alipaşa Mahallesi

Adnan Menderes Bulvarı No: 3/A

İzmit/ KOCAELİ

Telefon: 0 530 773 61 06

NASIL ARANDI: #tarif cağ kebap # irfan fırat # kocaeli # yemek # ramazan # cağ kebap # mehmet alipaşa # izmit # kocaeli

5 ay önce -

Harika bir mekan iyi insanlar güler yüzlü muazzam lezzetli kebap ve o miss kokulu ayrandan sonra dolma kadayıf tessekkurler*******

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.