20-04-2024 15:38

Denizin üzerinde iftar keyfi: Monte Air Cafe

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 30/03/2023
Yeşil ile mavinin buluşma noktası Sekapark’ta, denizin üzerinde iftar yapmak istiyorsanız, Monte Air Cafe tam size göre
.stripslashes($urun->baslik).

İlimizin ‘havacılık’ konseptli ilk ve tek kafesi olan, 2016 yılında İzmit merkezde ‘çarşı şubesi’ ile hizmet vermeye başlayan, 2018 yılında Sekapark şubesini açarak hizmet ağını genişleten Monte Air Cafe, bu yıl da Ramazan ayında lezzet tutkunlarını ağırlıyor. Sekapark’ın yemyeşil huzur veren ortamında, masmavi denizin üzerinde, muhteşem Körfez manzarasına karşı iftar yapmak isteyenler Monte Air Cafe’de buluşuyor.

RIHTIMDA İFTAR

Monte Air Cafe Sekapark şubesi iftarda misafirlerini rıhtımda ağırlıyor. İftar yemeği için Monte Air Cafe’yi tercih edenler hem denizin hem manzaranın hem de huzurlu ortamın tadını çıkarırken, birbirinden lezzetli yemeklerle oruç açmanın keyfine varıyor. Dileyen Monte Air Cafe’nin yeşillikler arasında bulunan salonunu da tercih edebiliyor. İşletme her iki salonda aynı anda 250 kişiyi ağırlayabiliyor.

İKİ AYRI MENÜ SEÇENEĞİ

Monte Air Cafe iftarda misafirlerine iki ayrı menü sunuyor. Her iki menüde de mercimek ya da ezogelin çorbası, iftariyelik tabağı, ara sıcak olarak ıspanaklı sultan böreği ve mevsim salatası bulunuyor. Kırmızı et menüsünde kuzu tandır, beyaz et menüsünde ise Osmanlı usulü piliç ızgara var. Yemeğin ardından ikram edilen ev yapımı baklava ile damaklarınız şenleniyor.

GRUP İFTARLARI İÇİN

Monte Air Cafe Sekapark şubesi grup iftar yemekleri için de oldukça uygun. Grupları gerek rıhtım bölümü gerekse iç mekanda ağırlayan Monte Air Cafe, özel menü seçenekleri de sunuyor. Kalabalık gruplar ön rezervasyon yaptırırken kendi menülerini kendileri belirleyebiliyor. Türk ve dünya mutfağının seçkin lezzetlerinden seçim yaparak kendi iftar menünüzü oluşturabilirsiniz.

 

HEPSİ EL YAPIMI

Murat Akyılmaz’ın kurucusu olduğu Monte Air Cafe’nin her iki şubesinin işletmesini ablası Emel Özdemir yapıyor, bir diğer ablası Emine Günaydın halkla ilişkilerini yürütüyor, mutfak ise diğer ablası Gönül Sümer’e emanet. Aile ne kaliteden ne doğallıktan ne de hijyenden ödün veriyor. Her iki mekanda da dondurulmuş ve paketli ürün kullanılmıyor, tüm malzemeler günlük alınıyor, soslara kadar her şey el yapımı.

GÜN İÇİNDE DE AÇIK

Monte Air Cafe Sekapark şubesi gün içinde de açık. Monte Air Cafe’de sabah kahvaltısı hizmeti devam ediyor, bunun yanı sıra gün içinde çay-kahve eşliğinde sohbet etmek isteyenler soluğu burada alıyor. Türk ve dünya mutfağının eşsiz lezzetlerini deneyimlemek isteyenlere günün her saati hizmet sunan Monte Air Cafe, iftardan sonra da açık. İftar sonrası sohbetlerinizi Monte Air Cafe’nin birbirinden lezzetli tatlıları ya da kokteylleri ile şenlendirebilirsiniz.

Monte Air Cafe Çarşı Şubesi

Adres: Karabaş Mah. Şahabettin Bilgisu Cad. No:24, İzmit/ KOCAELİ

Telefon: 0 262 332 00 10

 

Monte Air Cafe Sekapark Şubesi

Adres: Sekapark Sahil

Telefon: 0533 153 65 00

www.monteair.com

Instagram: monteaircafe

NASIL ARANDI: #monte air cafe # sekapark # izmit # iftar # ramazan # yemek # öneri # mekan # kocaeli

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.