03-05-2024 16:37

Su Akademi Türkiye açıldı

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 30/09/2021
‘Su perisi’ olarak tanınan kentimizin tanınmış iş kadınlarından Ebru Gücin, kurucusu olduğu Su Akademi Türkiye Sağlıklı Yaşam ve Spor Merkezi’nin pandemi sebebiyle ertelenen resmi açılışını gerçekleştirdi
.stripslashes($urun->baslik).

HABER: TİLBE GÜN

 

Su Akademi Türkiye Sağlıklı Yaşam ve Spor Merkezi’nin kurucusu Ebru Gücin, pandemi sebebiyle ertelediği açılışını Alikahya Mahallesi Sakıp Sabancı Bulvarı üzerinde bulunan merkezinde gerçekleştirdi. Bando gösterisi eşliğinde başlayan açılışa kentin tanınmış isimlerinden pek çok davetli katıldı.

YOĞUN KATILIM

Açılışa BBP İl Başkanı Remzi Kaya, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, Ticaret Kocaeli İl Müdürü Veysi Uzunkaya, Kocaeli Geçlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Turgay Bulut, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürü Sezer Ceyhan, Türk Diyanet Sen Kocaeli Şube Başkanı Mehmet Ali Karadaşlı, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan ile Su Akademi Türkiye Sağlıklı Yaşam ve Spor Merkezi öğrencileri ve velileri katılım gösterdi.

AÇILIŞI ÖĞRENCİLERİYLE YAPTI

Açılış konuşmasını; Su Akademi Türkiye Sağlıklı Yaşam ve Spor Merkezi’nin İşletme Müdürü Oğuz Gücin yaptı. Açılış sebebiyle çok mutlu olduğunu söyledi ve herkese katılımlarından dolayı teşekkür etti. Ardından mikrofonu alan Ebru Gücin, “Bir hastalık sonucunda su ile olan bağım bugün bu noktaya geldi. Kocaeli Life Dergisi’nde ‘su perisi’ olduğum günden bugüne çok çabaladım. Şu an gereken tüm sertifikaları almış bir eğitmenim. Koronavirüs sebebiyle havuzlar kapandığı için özel gereksinimli öğrencilerimin tedavilerinde gerilemeler oldu. Şimdi artık tekrar başladık ve eksik zamanlarımızı dolduruyoruz. Açılış kurdelesini de protokolün izniyle sevgili öğrencilerim ile birlikte kesmek istiyorum” dedi.

NASIL ARANDI: #ebrugücin #superisi #suakademitürkiye #fizyoterapist #beslenmedanışmanı #oğuzgücin #suterapi #watsu #iyileşmek #spor #egzersiz #özel

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.