28-03-2024 14:52

SHOPPINGFEST 2’YE HAZIR OLUN!

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 06/05/2023
Fulya Kılıçoğlu ve Buse Kavşut’un organizasyonuyla ilki ilimizde düzenlenen ShoppingFest’in ikincisi için geri sayım başladı. ShoppingFest 2’nin tanıtımı, bugün Wellborn Luxury Hotel’de gerçekleşti
.stripslashes($urun->baslik).

Hokka Atelier Designer markasının kurucusu Fulya Kılıçoğlu ile ev aksesuarları ve dekoratif ürünler üzerine son derece başarılı çalışmalara imza atan Buse Kavşut ortaklığında kurulan Vanilla.Co tarafından düzenlenen ShoppingFest, ikincisi ile Kocaeli markalarını daha geniş kitlelere tanıtarak kentin ekonomisine katkıda bulunmaya devam ediyor.
 
Wellborn Luxury Hotel’de 9-10 Haziran 2023 tarihlerinde gerçekleşecek etkinliğin tanıtımını, bugün Buse Kavşut ve Fulya Kılıçoğlu tarafından yapıldı. İlimizin iş insanları, marka sahipleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katıldığı tanıtım etkinliğe ilgi yoğundu.
 
“SÜRPRİZ İSİMLERLE GÖRÜŞMELERİMİZ DEVAM EDİYOR”
ShoppingFest 2’nin tanıtımında konuşan Buse Kavşut; “İlki çok güzel geçen ShoppingFest’in ikincisini düzenliyoruz. Üstelik bu sefer açık havada çok daha pozitif enerji ile gerçekleştireceğimize inanıyoruz. Hep birlikte olacağız, güzel olacak. Bizimle olmanız çok kıymetli. Bugün de bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ediyoruz. ShoppingFest 2’de, ilk festivalimizde olduğu gibi yine ünlü konuklarımız olacak.  Ayşe Arman, Burcu Esmersoy, Emel Acar, Ezgi Fındık, Özlem Yıldız gibi isimlerle görüşmelerimiz sürüyor.  Tarihleri netleştirmeye çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.
 
“SOSYAL SORUMLULUĞA DAHA DA YOĞUNLAŞTIK”
Gerçekleşecek alışveriş festivali ile ilgili bilgiler veren Fulya Kılıçoğlu ise; “ShoppingFest’in ilkinde hem ilimizden hem de çevre illerden hiç beklemediğimiz, bizi çok mutlu eden tepkilerle karşılaştık. İkinci organizasyonumuza daha iyi, daha enerjik bir şekilde çalışıyoruz. ShoppingFest 2 için görüşmelerimiz hala devam ediyor. Öncelikle bugünkü güzel organizasyonda emeği geçen Magic Flower Garden firmasına, Ayşe Sayan Organizasyon’a da her ayrıntılarıyla ilgilendikleri için çok teşekkür ediyoruz. Bu yıl istedik ki sosyal sorumluluğun üzerine daha fazla eğilelim. İlk ShoppingFest’te Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ile birlikte hareket ettik. İkincisinde ise şehrimizdeki sosyal sorumluluk kurumları daha çok aramızda olsunlar istedik. Kocaeli Anneleri Derneği, TEV Kocaeli, KOİDER Bağ Projesi ile birlikte, Kalben Derneği ve Okuma Sanatı Kulübü bizimle birlikte olacak. Birçok firma olacak aramızda. Pandemi ve hepimizi sarsan deprem sonrası biraz daha aktif olmaya ihtiyacımız var. Şehrimizin dergilerinden Kocaeli Life ve Grey her zaman yanımızda. ShoppingFest süresince de hep yanımızda oldular. Bugün de aramızda oldukları için kendilerine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

NASIL ARANDI: #kocaeli life # buse kavşut # fulya kılıçoğlu # vanilla.co # koider # shoppingfest # kocaeli

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.