20-04-2024 06:33

Dr. Fatih Güray: Alerjilerinizden ve neden olduğu hastalıklardan kurtulmanız mümkün

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 05/05/2023
.stripslashes($urun->baslik).

Alerjik hastalıklar, günümüzde gittikçe artış gösteren sağlık sorunlarının başında gelmektedir. Bu durumun en önemli nedenleri, endüstrileşme ile birlikte değişmeye başlayan çevresel etmenler ve beslenme alışkanlıklarındaki farklılaşmadır. Polenler, evlerdeki toz akarları, küf mantarları, hayvan tüyleri, parfümler, çeşitli gıdalar (buğday, süt, yumurta, maya, domates, çilek, soya, ceviz, fındık, balık ve deniz kabukluları vs.), fast food tarzı beslenme başta solunum ve cilt olmak üzere pek çok sisteme ait alerjik reaksiyonları arttırmıştır.

Alerjenler, normalde insanların geneli için zararsız partiküllerdir ancak atopik yani ‘alerji gelişimine yatkın’ bünyeli insanlarda alerjik hastalıklara yol açarlar. Solunum yollarını etkilediklerinde astım ve alerjik rinit (nefes darlığı, hapşırma, burun akıntısı) olarak sadece solunum şikayetlerine neden olabildikleri gibi ciltte kaşıntı, kızarıklık ve ürtikere, bağırsaklar etkilendiğinde ise karında şişlik, ishal, kabızlık ve gaza, eklemler etkilendiğinde eklem ağrısı ve tutukluğa, beyin etkilendiğinde baş ağrılarına, unutkanlığa neden olabilirler. Bazen bu yanıt şok, bilinç kaybı ile seyreden anafilaksi gibi ölümcül bir duruma da neden olabilir. Aynı zamanda sürekli bir yorgunluk ve halsizlik nedenidirler.

 

Alerji için biorezonans uygulaması

Biorezonans yöntemi, yaklaşık 30-35 yıldır, başta Almanya olmak üzere birçok Avrupa ülkesinde özellikle alerji tedavisinde ve daha birçok alanda başarıyla uygulanan tamamlayıcı tıp yöntemidir. Biorezonans metodunun alerji tedavisine yaklaşımı biyofiziksel frekansların kullanılmasına dayanır. Vücudun kendiliğinden doğal olarak ürettiği frekanslar ters çevrilerek patojenin nötrleştirilmesi hedeflenir. Herhangi bir kimyasal takviye kullanılmaz, yan etkisi yoktur. Biorezonans terapisi elektrotlar aracılığıyla uygulanır; ağrı, acı hissedilmez.

Biorezonans terapisi programı kişiye özgü olarak belirlendiğinden değişkenlik gösterebilir. Ortalama olarak söz etmek gerekirse, alerji için biorezonans terapileri haftada bir uygulanan seanslarla yaklaşık 10 seansta tamamlanmaktadır. Süre kişide bulunan alerjenlerin neler olduğuna göre değişmektedir. Her seans bir saat civarı sürmektedir. Alerji şikayetiyle başvuran hastalarımızın tüm vücut taraması body check ile yapılarak vücut 100.000 parametre üzerinden taranır. Böylece hastalarımızın nelere karşı alerjisi ve hassasiyeti olduğu bulunur. Sonra ana alerjenlere öncelik verilerek kişiye özel biorezonans terapisi planlanır ve uygulamaya başlanır. Bazen şikayetçi olunan alerjinin altında başka alerjiler yatabilir ve çoğunlukla hasta bunu fark edememiş olabilir. Yapılan testlerle asıl sorunun hangi maddeden kaynaklandığı bulunur, öncelikle tedaviye buradan başlanır.

Alerji sorunu ciddi hastalıklara zemin hazırlayabilir. Alerjiler geçiştirmeye gelmez, tedavi olmak gerekir.

 

Hacı Hasan Mah. İnönü Cad. No: 61/B İzmit/Kocaeli

Tel: 0536 665 41 64

Web: www.fatihguray.com

E-posta: doktorfatihguray@gmail.com

Instagram: @dr.fatihguray

NASIL ARANDI: #dr. fatih güray # biorezonans # alerji # sağlık # tedavi # doktor

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.