23-04-2024 15:37

Olibya Optik'ten görkemli açılış

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 08/05/2023
Birçok kaliteli gözlük markalarını bünyesinde barındıran, genç ve başarılı Ece Bal'ın kuruculuğunu yaptığı Olibya Optik görkemli bir törenle açıldı
.stripslashes($urun->baslik).

İlimizin genç ve başarılı optisyenlerinden Ece Bal tarafından geçtiğimiz ay hizmete açılan Olibya Optik, gerek ürün ve hizmet kalitesi gerekse şık mağazasıyla Alikahya Fatih Mahallesi'nde görkemli bir törenle açılış törenini gerçekleştirdi.

Beykent Üniversitesi’nin optisyenlik bölümünden dereceyle mezun olan optisyen Ece Bal, Olibya Optik ile Kocaeli'ye yepyeni bir marka kazandırdı. Alanındaki eğitimi, bilgisi, donanımı ve kullandığı son teknoloji ürünü cihazlarla da kısa sürede farkını ortaya koyan Ece Bal, Olibya Optik’te başta numaralı gözlük olmak üzere güneş gözlüğü, çerçeve ve lens çeşitleri üzerine çok geniş bir yelpazede hizmet veriyor. Olibya Optik'in açılış töreninde ailesi, akrabaları, arkadaşları ve sevenleri Bal'ı yalnız bırakmadı. 

DÜNYACA ÜNLÜ MARKALAR

Ürün çeşitliliği ve hizmet kalitesinin yanı sıra göz alıcı mağaza tasarımıyla da dikkatleri çeken Olibya Optik’te dünyaca ünlü markaların en şık modellerini bulmak mümkün. Olibya Optik’te güneş gözlüğü ve optik gözlük markaları arasında; Serengeti, Tom Ford, Burberry, Bvlgari, Silhouette, Chopard, Versace, Prada, Porsche Desing, Emporio Armani, Dolce&Gabbana ve Ray-Ban, cam seçenekleri arasında; Seiko, Zeiss, Essılör, Rodenstock, Kodak, Novax ve lens grubu markaları arasında; Acuvue Oasys, Alcon, CooperVision, Freshlook, Softlens, Bausch Lomb Ultra, Elagance yer alıyor. Olibya Optik misafirleri en güncel ve en şık modellerle buluşturuyor.

 

Adres: Alikahya Fatih Mah. Sarı Leylak Sok. No:1 İzmit/KOCAELİ

Telefon: 0535 284 02 50

Instagram: @olibyaoptik

 

 

 

NASIL ARANDI: #olibya optik # optik # gözlük # çerçeve # izmit # ece bal # alikahya

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.