23-04-2024 17:12

Seymen Koleji’nden Öğretmenler Günü Coşkusu

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 05/12/2022
Özel Seymen Eğitim Kurumları’nın Dedeman Kartepe Kocaeli Oteli’nde düzenlediği Öğretmenler Günü etkinliği, kurumun idareci ve öğretmenlerini bir araya getirdi
.stripslashes($urun->baslik).

Bundan yaklaşık 40 yıl önce merhum Rahmi Seymen tarafından kurulan ve ilimizin en köklü eğitim kurumlarının başında gelen Özel Seymen Eğitim Kurumları, Öğretmenler Günü’nü düzenlediği görkemli bir etkinlikle kutladı. Dedeman Kartepe Kocaeli Oteli’nde, Özel Seymen Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Hamiyet Satı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen geceye; Dedeman Kartepe Oteli’nin kurucusu ve Hamiyet Satı’nın eşi Murat Mustafa Satı, Özel Seymen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Alparslan Seymen, Mahir Seymen ve eşi Arzu Seymen, Özel Seymen Eğitim Kurumları İzmit ve Darıca yerleşkelerinin idarecileri ve öğretmenleri katıldı. Öğretmenler Günü kutlaması için bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayan kurum çalışanları, hazırlanan programla oldukça keyifli saatler geçirdi.

HAYALLERİNİZ HAYALLERİMİZDİR

Programda bir konuşma yapan Özel Seymen Eğitim Kurumları Anaokulu ve İlkokul Eğitim Koordinatörü Neslihan Üzgör, öğretmenlere verdiği değeri vurgulayarak, “40 yıldır eğitimin adresi, yeniliklerin öncüsü olan Özel Seymen Eğitim Kurumları’nda şüphesiz ki en büyük sorumluluk öğretmenlerimizin. Kurulduğu günden bugüne dek Atatürk ilkelerinden bir an olsun ayrılmayan, yarının aydınlık geleceğini kuracak olan çocukların bugünden eğitilebileceğinin farkında olan kurumumuzda, tek hedefimiz daha iyisini başarmak. Sözlerimi merhum Rahmi Seymen’in sözleriyle bitirmek istiyorum: ‘Hayallerimi, hayat tecrübemin süzgecinden geçirerek imkansızlıkları imkana, yoklukları varlığa dönüştürmek için usanmadan çalıştım’. Siz rahat uyuyun Rahmi Seymen, hayalleriniz hayallerimizdir” ifadelerini kullandı.

ŞARKILARLA DANS ETTİLER

Gecede, Özel Seymen Eğitim Kurumları’nda 10 yılı aşkın süredir çalışan idareci ve öğretmenlere birer plaket takdim edildi. Darıca Ayşe Seymen Yerleşkesi İngilizce öğretmeni Gülayet Koçyiğit, İzmit Rahmi Seymen Yerleşkesi sınıf öğretmeni Simge Gültekin, matematik öğretmeni Banu Kavan ve sosyal bilgiler öğretmeni Ali Erdoğan gecede plaket alan isimler oldu. Plaket takdiminin ardından alkışlar eşliğinde pasta kesildi. Gerçekleştirilen bir çekilişle daha da renklenen gecede, öğretmenlere sürpriz hediyeler takdim edildi. Özel Seymen Eğitim Kurumları’nda, geleceğimizin ve aydınlık yarınların teminatı olan çocuklarımızı büyük bir özveriyle yetiştiren eğitimciler, bu özel gecede halk oyunları, tango gösterisi ve Ada Atak Orkestrası’nın şarkılarıyla stres attı.

NASIL ARANDI: #kocaeli # kocaelilife # kocaelinindergisi # kocaelidergisi # dergilik

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.