27-04-2024 01:32

Şampiyon Kocaelispor

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 09/06/2021
.stripslashes($urun->baslik).

Derginin baskıya gideceği cuma akşamı, bir yandan yazıları ve fotoğrafları yetiştirmeye çalışırken bir yandan da Kocaelispor’un Sakaryaspor ile hayati önem taşıyan play-off maçını izliyorduk. 2. Lig’de inişli-çıkışlı bir performans sergileyen Kocaelispor, ligi üçüncü bitirmiş, 1. Lig’e çıkmak için play-off’a kalmıştı. İlk rakip Ankara Demirspor’u rahat geçmiş, Trabzon Hekimoğlu maçını da son dakika penaltısı ile kazanmıştı. Son maç ezeli rakibimiz Sakaryaspor ile 1. Lig’e çıkma maçıydı ve hayati önem taşıyordu. Maç saati yaklaştıkça nefesler tutuldu, nabızlar yükseldi. Maçın başlamasıyla birlikte üçüncü dakikada attığımız gol hepimizi rahatlattı. İlk yarı 2 gol daha atan Kocaelispor, devreyi 3-0 önde kapatıp, ikinci yarı skoru 4-0’a getirdi ve korkulan maçı rahat kazanarak tüm Kocaeli’yi sokaklara döktü.

Nihayet 11 yıl sonra 1. Lig’teyiz…

Artık tek hedefimiz 1. Lig’te bir sezon misafir olup, Kocaelispor’un ait olduğu Süper Lig’e dönmek. Bize bu mutluluğu yaşatan başkanından yöneticisine, futbolcusundan teknik ekibe, Türkiye’de tribün denilince ilk akla gelen cefakar taraftarından tüm destekçilerine kadar emeği geçen herkese yürekten teşekkür ederiz.

 

NASIL ARANDI: #ismail hakkı timuçin #fotoğraf sanatçısı #kocaeli #spor #köşe #köşe yazısı #merhaba spor #fotoğraf #kocaeli

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.