19-04-2024 02:33

Raflardaki yerini alıyor: Hunza’nın El Günlüğü

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 08/04/2021
Sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemek isteyen ve bu alanda kendisine bir rehber arayışında olanlar için başucu kitabı niteliğinde olan ‘Hunza’nın El Günlüğü’ raflardaki yerini alıyor
.stripslashes($urun->baslik).

Türkiye’nin kişiye özel VIP hizmet veren ilk sağlıklı yaşam merkezi Hunza Camp, sağlıklı yaşamı benimseyen ve fit kalmak isteyen Kocaelililerin aklına gelen ilk adres. Son teknoloji ürünü zayıflama cihazları, uyguladığı fitness ve yoga programları, başarılı beslenme reçeteleriyle danışanlarının hayatına dokunan Hunza Camp’ın kurucusu Tuğba Ciğerdelen, bir yandan merkezin Türkiye çapında şubeleşmesi için çalışmalarına devam ederken bir yandan da merkezini yeni yerine taşımak için hazırlıklara başladı.

DEĞERLİ BİLGİLER

Önümüzdeki dönemde Hunza Camp’ı bambaşka bir konseptle, Kartepe’de çok geniş bir alanda kuracağı yeni merkezine taşıyacak olan Ciğerdelen ve ekibi, bu süreçte çok farklı bir projeye daha imza attı. Hunza Camp danışanlarına uygulanan beslenme, spor ve yoga programlarını bir kitapta derleyen Hunza Camp ekibi; sağlıklı yaşam tarzı benimseyen herkesin faydalanabileceği bir eser ortaya çıkardı. Hunza’nın El Günlüğü isimli kitaptaki değerli bilgiler, birbirinden güzel fotoğraflarla da desteklendi.

FOTOĞRAFLI ANLATIM

Tuğba Ciğerdelen, diyetisyen Türkan Dayıoğlu, pilates eğitmeni Selen Karaçam ile yoga eğitmeni Ece Var’ın bilgi, birikim ve tecrübelerinin derlenmesiyle oluşturulan kitap; sağlıklı beslenme bilgileri, diyet yemek tarifleri, spor konusunda bilgi paylaşımları, yoga duruşları hakkında çok zengin bir içeriğine sahip. Diyet yemeklerin, spor hareketleri ve yoga duruşlarının rengarenk fotoğraf kareleriyle gösterildiği 150 sayfalık kitabın fotoğrafları ise başarılı fotoğraf sanatçısı İsmail Hakkı Timuçin tarafından çekildi.

RAFLARDAKİ YERİNİ ALIYOR

Raflardaki yerini bu ay içinde alacak olan Hunza’nın El Günlüğü, sağlıklı yaşamın sırlarını öğrenmek isteyen pek çok kişi tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Boyut Yayınları’ndan çıkan kitap, D&R’lardan ve tüm kitapçılardan satın alınabileceği gibi Hunza Camp’tan da temin edilebilecek.

 

İLETİŞİM

Adres: Alikahya Fatih Mah. Kural Sk. No:12 İzmit/Kocaeli

Telefon: 0532 733 35 41

E-posta: info@hunzacamp.com

NASIL ARANDI: #hunza camp #tuğba ciğerdelen #kitap #hunza #sağlıklı yaşam #zayıflama kampı #hunzanın el günlüğü #kitapçı #diyetisyen #yoga #pilates

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.