24-04-2024 17:16

KOİDER üyeleri için workshop

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 08/04/2022
KOİDER üyeleri katıldıkları workshop’ta konunun uzmanından gündüz makyajının püf noktalarını öğrendi
.stripslashes($urun->baslik).

Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (KOİDER) geçtiğimiz ay farklı bir etkinliğe imza attı. Derneğin halkla ilişkiler komisyonu tarafından düzenlenen workshop’a üyeler büyük ilgi gösterdi. Dernek üyesi olan makyaj artisti Sedef Şeker’in gündüz makyajının püf noktalarına dair önemli bilgiler verdiği workshop, ‘gündüz makyajı, yoğun iş temposunda ve kısıtlı vakitte nasıl gece makyajına çevrilebilir’ anlatımıyla devam etti.

3 SAAT SÜRDÜ

Double Tree By Hilton Kocaeli Oteli’nde gerçekleştirilen workshop’ta kolaylıkla uygulayabilecekleri gündüz makyajının püf noktaları hakkında bilgilendirilen KOİDER’li kadınlar, makyaj artisti Sedef Şeker’e merak ettikleri konularla ilgili sorular da yöneltti. Her biri birbirinden bakımlı ve güzel kadınlar, yaklaşık 3 saat süren workshop’tan kıymetli bilgilerle ayrıldı. Makyaj artisti Sedef Şeker de etkinlik sonrasında katılımcılara teşekkür etti.

 

NASIL ARANDI: #koider #workshop #halklailişkilerkomisyonu #sedefşeker #makeupartist #makyajsanatı #eğitim #bilgi #kocaeli

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.