23-04-2024 16:27

+1 Farkla Sonsuz Mutluluk

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 08/04/2022
+1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği’nin düzenlediği gecede gönüllerince eğlenen down sendromlu bireylerin mutluluğu görülmeye değerdi
.stripslashes($urun->baslik).

Down sendromlu bireyleri topluma kazandırmak amacıyla kurulan ve yaklaşık 5 yıldır Gölcük’te faaliyet gösteren +1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’nde, Su Akademi Türkiye’nin kurucusu Ebru Gücin’in proje ortaklığı ve sponsorların desteğiyle muhteşem bir geceye imza attı. Elif-Levent Ergüney çiftinin sahibi olduğu Diva Garden’ın tüm imkanlarının dernek üyeleri için seferber edildiği gecenin sponsorları arasında Kocaeli Kaya, Üst Grup İnşaat, Güncanlar Piliç, Yıldız Ambalaj, Tryp By Wyndham, Zengin İzolasyon, Alternatif Petrol gibi kentimizin saygın kurumları da vardı.

İLGİ BÜYÜKTÜ

+1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği’nin aynı zamanda 5’inci kuruluş yıl dönümü balosu olarak lanse ettiği geceye; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Remzi Kaya, Kocaeli Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdulkadir Özdemir, ünlü oyuncu Engin Benli ile siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Gecenin düzenlenmesinde büyük emeği olan sponsor firmaların temsilcilerinin de hazır bulunduğu geceye ilgi büyüktü, salon tıka basa doldu.

HAYALDİ, GERÇEK OLDU

Gecenin açılış konuşmasını yapan +1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Belgin Abanoz, “Dernek olarak 5. yılımıza ulaşmanın ve 5 yıldır hayalini kurduğumuz balomuzu gerçekleştirmenin heyecanını yaşıyoruz. Çocuklarımızla uzun süredir böyle bir ortamda bir arada olamamıştık. Bugün burada olmanız bizim için çok anlamlı. Sayenizde yarının hayallerini kurmaya devam edeceğiz. Engellilik bulaşıcı değildir ama gülümseme bulaşıcıdır” dedi. Abanoz’un ardından söz alan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer de gecenin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti, “Bu müstesna akşamda bizleri yalnız bırakmadınız, hepinize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

SPONSORLARA PLAKET

Dernek başkanı Belgin Abanoz’dan övgüyle bahseden Başkan Sezer, “Belgin Hanım’ın emeği çok büyük. Çocuklara bir anne, bir abla gibi sevgiyle yaklaşıyor, bizzat ben şahidim. Allah kendisinden razı olsun” şeklinde duygularını ifade etti. Sezer’in ardından söz alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak ise “Derneğin çalışmalarına katkı sunan birçok insanımız var. Dernek adına hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepinizi saygıyla selamlıyor, teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından gecenin düzenlenmesinde emeği geçen 21 sponsor firmaya plaketleri takdim edildi.

PASTA KESİLDİ

Plaket töreninin ardından dernek üyeleri ile yöneticiler sahneye davet edildi, 5. yıl dönümü pastası alkışlar eşliğinde kesildi. Derneğin müzik hocası Emel Funda Adalı’nın canlı performansı eşliğinde sahneye çıkan özel bireyler, davetlilerle dans ederek, gönüllerince eğlendi. Mutlulukları yüzlerinden okunan özel bireyler, hayatları boyunca unutamayacakları, muhteşem bir gece geçirdi.

 

NASIL ARANDI: #gölcükdownsendromlularderneği #farkındalık #gönüllüler #sponsor #divagarden #suakademi #zenginizolasyon #alternatifpetrol #güncanlarpiliç #kocaelikaya #üstgrup #kocaeli

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.