26-04-2024 13:55

Kocaeli'nin İş ve Yaşam Merkezi: MARS

   1 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 03/11/2022
Kocaeli’nin iki başarılı iş insanı, Mahir Seymen ve Naci Davut Tamyüksel, Tamgün Ofis’ten sonra şimdi de Mars projesini Kocaeli’nin beğenisine sunuyor. Bugüne dek Kocaeli’de hayata geçen en kapsamlı ofis projesi olan Mars, konseptiyle de ilimizde bir ilk olma özelliği taşıyor
.stripslashes($urun->baslik).

Haber: Zeynep Akar

Şu sıralar, Kocaeli’de en çok konuşulan konuların başında Yahya Kaptan Mahallesi’nde yapımına başlanan Mars İş ve Yaşam Merkezi projesi geliyor. İlimizde bugüne kadar yapılmış en kapsamlı ofis projesi olarak, Tamgün Mimarlık firmasının kurucusu Naci Davut Tamyüksel ve Masgym İnşaat’ın kurucusu Mahir Seymen’in ortaklığında hayata geçen Mars projesi, gerek taşıdığı özellikler gerekse sıra dışı konseptiyle kısa sürede şehrin ilgi odağı oldu.

BÜYÜK BİR İHTİYAÇTI

Geçtiğimiz yıl pandemi koşullarına rağmen kısa sürede tamamlayarak sahiplerine teslim ettikleri Tamgün Ofis projesinin ardından şimdi de Mars İş ve Yaşam Merkezi için yola çıkan iki başarılı iş insanı, bu projeyle Kocaeli’nin büyük bir ihtiyacını karşılamaya hazırlanıyor. Toplam 256 ofis, 1 süpermarket ve 34 kafe-restorandan oluşan proje konsepti, göz dolduran farklı mimarisi, fonksiyonelliği ve bulunduğu bölge itibariyle kısa sürede büyük ilgi gördü.

TİTİZLİKLE KURGULANDI

Ofis mantığını merkeze alarak tüm detayların titizlikle kurgulandığı Mars İş ve Yaşam Merkezi, yaklaşık 4 bin metrekarelik bir avlunun etrafına konumlandırılan iki bloktaki ofisler ve kafe-restoranlardan oluşuyor. Büyüklükleri 60 ile 600 metrekare arasında değişen farklı tipte ofislerin bulunduğu Mars İş ve Yaşam Merkezi’ndeki tüm dükkanlar ise kafe ve restoran olarak hizmet verecek şekilde planlanmış.

HER YERE YAKIN

Proje hakkında ayrıntılı bilgi aldığımız proje ortağı Naci Davut Tamyüksel, Kocaeli’de bu konseptte bir iş merkezinin ilk kez hayata geçtiğinin altını çizerek şunları söylüyor: “Mars İş ve Yaşam Merkezi, lokasyonu itibariyle çok avantajlı bir noktada yer alıyor. Yahya Kaptan Mahallesi’nde, Kandıra Yolu üzerinde. Tam olarak TEM ile Kuzey Marmara Otoyolu arasında kalan bir alan, bu nedenle ulaşım çok kolay. Otogara çok yakın, yeni kurulan Şehir Hastanesi’ne bir kilometre, tramvay durağına 200 metre mesafede.

ZİNCİR MARKALAR GELECEK

Hem her yere yakın hem de üstte ofis katlarının, altta ise tamamen kafe ve restoranların bulunduğu projemiz çok büyük ilgi gördü. Mars İş ve Yaşam Merkezi bünyesindeki dükkanlar yeme-içme sektörünün dünyaca ünlü zincir markalarına ve gurme restoranlarına kiralanacak. Ayrıca çok büyük bir zincir market markasıyla da anlaşmamızı imzalamak üzereyiz. Dolayısıyla burası sadece bir iş merkezi olarak değil, aynı zamanda kent insanının sosyalleşebileceği, kafe ve şık restoranlarda kaliteli vakit geçirebileceği bir yaşam alanı olarak tasarlandı.”

HER İHTİYACA UYGUN

Projede gerek ofis sahiplerinin gerekse ziyaretçilerin konforu için her türlü detay incelikle düşünülmüş. Avlu içinde 4 adet direkt giriş varken, bina içlerinde kolay ulaşımı sağlamak için 6 farklı giriş ve resepsiyon tasarlanmış. Mars İş ve Yaşam Merkezi’ndeki ofis katları ise her sektörün ihtiyacına uygun olarak, modüler şekilde planlanmış. Projede, Mars İş ve Yaşam Merkezi’ne gelen hiç kimsenin otopark sorunu yaşamaması için gereken planlamalar da özenle yapılmış. Her ofis için bir kapalı otopark alanının ayrıldığı projede 600 araç kapasiteli, iki katlı kapalı otoparkın yanı sıra 300 araçlık bir de açık otopark bulunuyor. İş yeri sahipleri, kapalı otoparktan asansörle ofislerine ulaşabiliyor. Hem Kocaeli’deki ciddi bir ihtiyaca cevap verecek hem de bulunduğu lokasyona büyük değer katacak olan Mars’ın 2023 yılı sonunda tamamlanması planlanıyor.

 

İLETİŞİM:

Adres: Yahya Kaptan Mah. Özyıldırım Sok. No:16 İzmit/KOCAELİ

Tel: 0 262 331 01 02

Web: marskocaeli.com

Instagram: marskocaeli

E-posta: info@marskocaeli.com

NASIL ARANDI: #kocaeli # kocaelilife # kocaelinindergisi # kocaelidergisi # dergilik # insaat # mars # ofis # işyeri # proje # mars proje

9 ay önce - AHMETC CEMİL ÇAĞLARKAYA

99 DEPREMI SONRASINDA KOCAELINDE HER SEY DEĞİŞTİ, KOCAELI YAŞANACAK BİR SEHİR OLMA YONUNDE ÇOK GUZEL YATIRIMLAR YAPILDI.,MARS AVM DE BUNLARDAN BIRISI OLACAK.,BU GUZEL PROJEYI KOCAELI HALKINA SUNAN SN MAHIR SEYMEN VE NACI DAVUT TAMYUKSEL BEYLERI TEBRIK EDIYORUZ

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.