03-05-2024 13:33

Kocaeli'de Shop In Fest rüzgarı esmeye devam ediyor

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 09/06/2023
Fulya Kılıçoğlu ve Buse Kavşut organizasyonuyla ilki ilimizde düzenlenen alışveriş festivalinin ikincisi 'Shop In Fest 2' bugün itibari ile başladı
.stripslashes($urun->baslik).

Fulya Kılıçoğlu ve Buse Kavşut’un organizasyonuyla ilki ocak ayında ilimizde düzenlenen alışveriş festivali tüm hızıyla kaldığı yerden devam ediyor. Kocaeli'nin iki başarılı iş kadını Fulya Kılıçoğlu ve Buse Kavşut ortaklığında kurulan Vanilla.Co tarafından ilki ilimizde düzenlenen alışveriş festivalinin ikincisi 'Shop In Fest' tüm ihtişamıyla başladı. Wellborn Luxury Hotel Kocaeli'de düzenlenen festivale birbirinden ünlü isimler katıldı. 

ÜNLÜ MODACI SHOP IN FEST 2'DE

Giyimden kozmetiğe, yeme-içme sektöründen sağlığa, aksesuardan ev tekstiline, ayakkabıdan çantaya, çiçekten çikolataya kadar ürünlerini ya da verdiği hizmeti daha geniş kitlelere ulaştırmak isteyen markaların katılım gösterdiği Shop In Fest 2'nin ilk gününde ünlü moda tasarımcısı Zeynep Tunuslu katıldı. Misafirlerin moda ile ilgili merak ettiklerini yanıtlayan ve söyleşilerinin ardından stantları gezen Zeynep Tunuslu Shop In Fest 2'de keyifli vakit geçirdi. 

SOSYAL SORUMLULUĞA DAHA DA YOĞUNLAŞTILAR

Fulya Kılıçoğlu ve Buse Kavşut alışveriş etkinliğinin yanı sıra Shopping Fest'te yapmış oldukları sosyal sorumluluk projesine yenilerini kattılar. Kılıçoğlu ve Kavşut; Kocaeli Anneleri Derneği, Kocaeli Çalışan ve Yönetici Kadınlar Derneği, Okuma Sanatı Kulübü ve Kocaeli Korunmaya Muhtaç Çocuklar Yardımlaşma Derneği'nin katılmış olduğu sosyal sorumluluk projelerine imza attılar. 

SHOP IN FEST 2 DEVAM EDİYOR

Organizasyon Özge Kara Organizasyon'un hazırlamış olduğu dans gösterisinin ardından ünlü astrolog Sema Sidar'ın gökyüzü olaylarını, son dönemde burçları nelerin beklediğini anlatan keyifli bir söyleşi ile devam etti. Shop In Fest 2 tüm hızıyla 10 Haziran cumartesi günü de birbirinden ünlü konukları ve eğlenceli gösterileri ile devam edecek.

NASIL ARANDI: #fulya kılıçoğlu # buse kavşut # shop in fest 2 # wellborn luxury hotel # kocaeli # alışveriş

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.