28-03-2024 22:31

Hizmet Ağını Genişletiyor Gedik Yatırım’ın İzmit Şubesi Açıldı

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 05/10/2022
Türkiye sermaye piyasalarının en geniş şube ağına sahip kuruluşu olan Gedik Yatırım, İzmit şubesini hizmete açtı
.stripslashes($urun->baslik).

FOTOĞRAFLAR: ELİF ÇARMAN & AHMET ERSOY

Türkiye’nin önde gelen yatırım kuruluşları arasında yer alan Gedik Yatırım, şubeleşmesini hız kesmeden sürdürüyor. Şirket, geçtiğimiz ay Kocaelili yatırımcıları yeni şubesi ile buluşturdu. Gedik Yatırım’ın Türkiye genelindeki 45’inci hizmet noktası olan İzmit şubesi, Körfez Mahallesi, Ankara Karayolu Caddesi, No: 123/2 adresinde faaliyetlerine başladı. Yeni dönemde hızlı bir büyüme atağına giren Gedik Yatırım, yatırımcılarla buluştuğu şube sayısını artırmaya önümüzdeki günlerde de devam edecek.

Üst yönetim de katıldı

Gedik Yatırım İzmit Şubesi’nin açılış töreninin ev sahipliğini Gedik Yatırım Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Ergün Koşucu, Gedik Yatırım Satış Direktörü Gülten Esen ve İzmit Şube Müdürü Özer Sevimli yaptı. Açılışa, Gedik Yatırım’ın üst yönetimi, şube çalışanları ve yatırımcılar da katıldı.

Konsolide kârını % 63,5 artırdı

1991’de kurulan Gedik Yatırım; halihazırda 160 binden fazla yatırımcının 17,7 milyar TL’nin üzerindeki finansal varlığına ev sahipliği yapıyor. 31 yıl önce 45 bin TL öz sermaye ile kurulan şirket, 2022 yılı ilk altı aylık dönemde konsolide kârını 2021 yılının aynı dönemine kıyasla yüzde 63,5 artırdı. Gedik Yatırım’ın 2022 yılı ilk altı aylık dönemindeki konsolide öz kaynakları, 2021 yılının aynı dönemine göre yüzde 49,5 arttı. Konsolide aktifleri ise 2021 yılının aynı dönemine göre yüzde 73 artış sağladı. 2022 yılında Gedik Yatırım’ın çalışan sayısı, 2021 yılının aynı dönemine oranla yüzde 7 artarak 444’e yükseldi.

En iyi 5 işverenden biri

Geçtiğimiz günlerde “Best Workplaces for Millennials Türkiye 2022” ödülü almaya hak kazanan Gedik Yatırım, yerel ve küresel 33 şirketin yer aldığı listenin “250-499 Çalışan Kategorisi”nde en iyi 5 işverenden biri olarak “Great Place to Work” sertifikasını aldı. Sertifika, Great Place to Work Enstitüsü tarafından global standartlarda gerçekleştirilen değerlendirmeler ve analizler sonucunda, pozitif çalışan deneyimi ve yüksek güven kültürüne sahip harika iş yeri kriterlerini sağlayan firmalara veriliyor.

Tecrübeli ekip

Hem şirketler hem de bireysel tasarrufları yönlendirme tarafında Kocaeli halkına her türlü çözüm önerisi sunmaya hazır olduklarını söyleyen Gedik Yatırım İzmit Şube Müdürü Özer Sevimli, “Bölgedeki ihtiyaç göz önünde bulundurularak bu yatırım kararı alındı. Sermaye piyasalarındaki tecrübelerimizi artık kendi bölgemizin insanıyla buluşturmak bizler için hem heyecan verici hem çok önemli. Gelenekselleşmiş getiri anlayışının günümüz dünyasında artık çok kabul görmediği ve enflasyo nist düzende getirilerin negatif kaldığı bir dönemde hem enflasyonun üzerinde getiri sağlamak hem de ticarette riskleri daha azaltmak adına tüm Kocaeli halkını şubemize bekliyoruz” dedi.

SEKTÖRÜN ÖNCÜSÜ

Sevimli, Gedik Yatırım İzmit Şubesi olarak Kocaeli halkına sundukları hizmetleri de şöyle sıraladı: “Teknoloji ve dijitalleşme anlamında sektörün öncülüğünü üstlenmiş durumdayız. Hesap açma süreçlerimizi üç yıl önce dijitale taşıdık. Artık bu süreçleri bir adım daha ileri götürerek, görüntülü görüşmeyle uçtan uca tamamen dijitalleştirmiş durumdayız. Yatırımcılarımıza ‘Hızlı Hesap’ uygulaması üzerinden görüntülü görüşme imkanı sunarak, kolay hesap açma ve sermaye piyasalarına hızlı erişim imkânı sağlıyoruz.

Hızlı ve kolay ulaşım

‘Görüntülü Görüşme ile Hesap Açılışı’ uygulamamız sayesinde yatırımcılar, Gedik Yatırım hesaplarını istedikleri yerden yapacakları görüntülü görüşme ile kolay ve hızlı bir şekilde açabiliyor. 8 Mart’ta devreye aldığımız uygulamada beklediğimiz gibi ciddi bir ilgiyle karşılaştık. Önceki ortalamalarımıza göre yaklaşık üç katı oranında yatırımcımızın bu hizmetimizden faydalandığını gördük. Hafta içi 24:00, hafta sonu 21:00 saatlerine kadar verdiğimiz bu hizmet sayesinde yatırımcılarımızın hayatını daha da kolaylaştırdık. Hızlı ve kolayca gerçekleşecek hesap açılışı sonrası yatırımcılarımız hemen işlem yapmaya başlayabiliyor.”

Güven esasına dayalı

Gedik Yatırım İzmit Şube Müdürü Özer Sevimli, bir yatırımcının Gedik Yatırım’ı neden tercih etmesi gerektiğini de şöyle açıklıyor: “Öncelikle yatırım sektöründe en önemli ve asıl koşul, yüzde 100 güven esasını yaratmaktır. Gedik Yatırım olarak biz de 30 yılı aşkın sektör deneyimimiz, uzmanlığımız, güvene dayalı hizmet anlayışımız ve teknoloji odaklı çözümlerimizle yatırımcılar için önemli bir adresiz. Gedik Yatırım olarak pay halka arzlarına aracılık konusundaki uzmanlığımız ile 2011 yılından bu yana toplam büyüklüğü 800 milyon TL’ye yakın 22 halka arzda liderlik ve 2 halka arzda eş liderlik yaptık. 130’un üzerinde halka arzda da konsorsiyum üyesi olarak yer aldık. 30 yıllık süre zarfında imza attığımız bu başarılar, doğru ve kazançlı yatırım yapmak isteyenler için önemli bir referans noktası.

Yatırımlara devam

Teknoloji ve dijitalleşme alanında attığımız adımlarla iddialıyız. Kullanıcı dostu uygulamalarımızla Gedik Yatırım müşterisi olmak son derece kolay bir süreç. Gedik Yatırım’da hesap açmak isteyen herkes, mobil uygulamayı indirerek anında, istenilen yer ve zamanda, kağıtsız, ıslak imzasız bu işlemi yapabiliyor. Yalnızca NFC özellikli akıllı bir telefon ve yeni kimlik kartının yanında olması yeterli. Böylece yatırımcı olma sürecini birkaç dakikada tamamlamak mümkün hale geliyor. Yatırımcılarımızdan, ‘Gedik Yatırım Hızlı Hesap’ uygulamasını indirmelerinin dışında başka hiçbir belge veya imza talep edilmiyor.  Son derece hızlı, güvenli ve kolay bir süreç. Yatırımcılarımızın teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak güvenli, rahat ve hızlı hizmeti alabilmeleri için yatırımlarımıza devam edeceğiz.”

Körfez Mah. Ankara Karayolu Cad. Dış Kapı No: 123/2 İç Kapı No: 9

İzmit/KOCAELİ

Telefon: 0262 999 18 14

www.gedikyatirim.com.tr

NASIL ARANDI: #kocaeli # kocaelilife # kocaelinindergisi # kocaelidergisi # dergilik # gedikyatırım # gedik # borsa # ekonomi # yatırım

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.