20-04-2024 04:14

Ünlü tiyatrocu İzmit Rotary’de

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 05/10/2022
İzmit Rotary Kulübü, ünlü tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Engin Benli’yi ağırladı, üyelerine sanat dolu bir gece yaşattı
.stripslashes($urun->baslik).

HABER: ELİF ÇARMAN

Hüseyin Alçıoğlu başkanlığındaki İzmit Rotary Kulübü, kültür ve sanat etkinliklerine devam ediyor. Rotaryenler geçtiğimiz ay ünlü tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Engin Benli’yi ağırladı. “Engin Benli’nin gözünden sinema, tiyatro ve televizyon” konulu söyleşi, Wellborn Luxury Hotel’de gerçekleştirildi.

YENİ ÜYEYE ROZET

Toplantının açılışını yapan İzmit Rotary Kulübü Başkanı Hüseyin Alçıoğlu ilk olarak Teoman Cesur’a toplantılara yüzde yüz devamından dolayı Atatürk kitabı hediye etti. Toplantıda ayrıca İzmit Rotary Kulübü’nün yeni üyesi Alper Özsoy’a rozeti en kıdemli üye olan Haluk Ulusoy tarafından takıldı.

KEYİFLİ BİR SÖYLEŞİ

Söyleşi öncesinde konuşan Başkan Hüseyin Alçıoğlu, yıl içinde yapılan ve yapılacak etkinlikler hakkında üyeleri bilgilendirdi. Başkan Alçıoğlu, tanıtım slaytından sonra 30 Ağustos konserinin kısa videosunu da rotaryenlerle paylaştı. Sonrasında ünlü tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Engin Benli, rotaryenler ile keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

KAPANIŞI AREL YAPTI

Gecenin ev sahipleri İzmit Rotary Kulübü Başkanı Hüseyin Alçıoğlu ve eşi Esin Alçıoğlu, söyleşinin ardından konuk konuşmacı Engin Benli ve eşi Çiğdem Benli’ye teşekkür ederek, gecenin anı- sına plaket takdim etti. Toplantının kapanışını ise Başkan Hüseyin Alçıoğlu’nun biricik oğlu Arel Alçıoğlu yaptı.

NASIL ARANDI: #kocaeli # kocaelilife # kocaelinindergisi # kocaelidergisi # dergilik # enginbenli # rotarykulübü # rotary # izmitrotary # tiyatro

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.