20-04-2024 01:10

Gençlerin yeni adresi Kartepe Genç Akademi

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 05/11/2021
Gençlerin yeni adresi olan Kartepe Genç Akademi, ayda bin öğrenciye hizmet veriyor
.stripslashes($urun->baslik).

Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman’ın seçim beyannamesinde yer alan ve vizyon projelerinden biri olan Kartepe Genç Akademi, gençlerin yeni adresi oldu. Başkan Kocaman’ın öncülüğünde hayata geçirilen Kartepe Genç Akademi’de gençler; ücretsiz dil kursunun yanı sıra fen bilimleri, teknoloji, matematik ve mühendislik bölümlerine büyük ilgi gösteriyor.

Kartepeli gençlerin merkeze gösterdiği ilgiden memnun olduğunu belirten Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman, “Kartepe Genç Akademi açıldığı günden bu yana gençlerimizin büyük ilgisini çekiyor. Bu durum bizleri çok memnun ediyor. Özellikle ücretsiz dil merkezimiz, gençlerimizin eğitiminde ve yarınlara hazırlanmasında çok önemli bir görev üstleniyor” dedi.

4 BİN METREKARE

Sapanca Yolu üzerinde, Emekevler Mahallesi’nde kurulan Kartepe Genç Akademi, 4 bin metrekare alanda hem çocuklara hem gençlere hem daha büyük yaştaki vatandaşlara hizmet veriyor. Kartepe Genç Akademi içerisinde yer alan ‘Çocuk Oyun Evi’, 3-12 yaş grubu çocuklara ücretsiz oyun ve masal terapisi hizmeti veriyor. Covid-19 tedbirlerine uygunolarak dizayn edilen Çocuk Oyun Evi’nde minikler keyifli saatler geçiriyor.

KİŞİSEL GELİŞİM KURSLARI

Kartepe Genç Akademi çatısı altında hobi ve kişisel gelişim kursları da düzenleniyor. Gitar, keman, tezhip, minyatür, resim, dekoratif ahşap süsleme, filografi, drama, kaligrafi, ebru, cam süs eşyası yapımı ve inovasyon kurslarından Kartepeliler ücretsiz olarak faydalanıyor. Merkezde kütüphanenin yanı sıra spor alanları, masa tenisi, langırt gibi zihinsel ve bedensel gelişimi destekleyen aktivite alanları da bulunuyor.

ÜCRETSİZ DİL EĞİTİMİ

Kartepe Genç Akademi bünyesinde bulunan, orta ve lise öğrencilerine ücretsiz yabancı dil eğitimi veren Kartepe Dil Merkezi (KADİM) büyük ilgi görüyor. Kartepe Genç Akademi’nin planetaryum sınıfında ise çocuklar gök bilimiyle tanışıyor. Açıldığı günden bu yana Kartepeli gençlerin yeni adresi haline gelen Kartepe Genç Akademi her ay bin öğrenciye eğitim desteği veriyor.

NASIL ARANDI: #kartepebelediyesi #mustafakocaman #avukat #kartepegençakademi #öğrenci #eğitim #yabancıdil #teknoloji #fenbilimleri #mühendislik #başkankocaman #dilmerkezi #ücretsizeğitim #matematik

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.