29-03-2024 12:15

Dr. Fatih Güray: Sigara ve alkolden biorezonans ile kurtulmak mümkün

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 03/04/2023
.stripslashes($urun->baslik).

Rezonans kelimesi, elektronikten gelmektedir. Canlı cansız atomlardan meydana gelen her şeyin ölçülebilir bir rezonansı vardır. Buradaki etkileşim, ‘iki eş rezonans sinyalin birbirini seçmesi ve ilişkiye geçmesi’ olarak tanımlanabilir. Biyolojik sistemler için rezonans fenomenini kullanan yöntemlere ve teknolojilere genel olarak biorezonans denilmektedir.

Rezonanslar, özellikle de elektromanyetik rezonanslar, fiziksel sağlık için büyük önem taşır. İnsanların, hayvanların ve hatta bitkilerin sağlığı, her bir somatik hücre ve her bir organ tarafından oluşturulan bu spesifik rezonansların bozulmadan kalmasına bağlıdır. Sadece tüm enstrümanları doğru akort edildiğinde uyum içerisinde performans sergileyebilen bir senfoni orkestrası gibi insan vücudu da rezonansları ve elektromanyetik frekansları doğru ve doğayla uyumlu olduğunda ideal bir şekilde çalışır. Yöntem non-invasiv ve yan etkisiz olduğundan uygulanması basittir.

 

SİGARADAN KURTULMAK İÇİN

Sigarayı bırakmak istiyor ama bir türlü yapamıyorsanız, üzülmeyin. Sigarayı bırakmak isteyen ama bu konuda yardıma ihtiyaç duyanlar için biorezonans metodunun başarı oranı yüzde 90’dır. Üstelik tek seansta sigarayı bırakabilirsiniz. Ramazan ayı da arınma ayı olarak, sigara bırakmak için iyi bir zaman olabilir. Oruç tutuyorsanız bu ayın da etkisiyle sigara bırakma motivasyonunuz daha da güçlü olacağından, Ramazan sigara bırakmak için uygun bir zaman dilimi olacaktır.

Sigarayı bırakmak istiyor ancak bırakamıyorsanız, biorezonans tedavisinden destek alabilirsiniz. Biorezonans metodu ile sigara bıraktırma konusundaki süreçler şu şekilde ilerler: Hastanın kararlılığı ve bağımlılığının yönleri değerlendirilir, gerektiğinde psikolojik ek uygulamalara yer verilir. Biorezonans ile vücudun enerji dengesi sağlanır, elektromanyetik kirliliğin yarattığı hücresel stres temizlenir. Sigaranın vücut tarafından tanınan kimyasal titreşimi tespit edilir ve biofiziksel olarak tam tersi üretilerek vücuda yollanır. Böylelikle vücuttaki alıcıların nikotin bilgisini unutması sağlanır. Fiziksel bağımlılık yüzde 85 sıfırlanır. Bu esnada sigaranın toksinlerinin vücuttan atılması da desteklenerek bunlardan kurtulmanız sağlanır. Toksinlerin vücudunuzdan bir an önce atılması için çok su tüketmenizi isteriz. Günlük yaklaşık 2,5-3 litre su tüketerek toksinlerin vücudunuzdan atılmasını kolaylaştırırız. Psikolojik bağımlılık için ise alışkanlıkların nasıl değiştirilebileceğini anlatır ve seans bitiririz.

ALKOLE VEDA EDİN

Unutmayın, sigara başta pek çok kanser türü olmak üzere tüm hastalıkların tetikleyicisidir. Sigaradan kurtulabilirsiniz, bu mümkün. Önce buna inanın. Biorezonans tedavisiyle tek seansta sigara bağımlılığınızdan kurtulabilirsiniz. Sigarayı bırakmak kolay, istemeniz yeterli.

Alkolden de biorezonans yöntemi desteğiyle kolayca kurtulabilirsiniz. Ardışık günlerde yapılan 5 seans ile bunu başarabilirsiniz. Burada da yine biorezonans ile vücudun enerji dengesi sağlanır, elektromanyetik kirliliğin yarattığı hücresel stres temizlenir. Alkolün vücut tarafından tanınan kimyasal titreşimi tespit edilir ve biofiziksel olarak tam tersi üretilerek vücuda yollanır. Alkolün frekansının ters frekansı vücudunuza gönderilerek alkolün fiziksel bağımlılık yapan etkisi ortadan kaldırılmış olur. Ramazan ayı alkolden ve tüm bağımlılıklarınızdan kurtulmak için oldukça uygun bir zaman dilimidir.

 

Hacı Hasan Mah. İnönü Cad. No: 61/B İzmit/Kocaeli

Tel: 0536 665 41 64

Web: www.fatihguray.com

E-posta: doktorfatihguray@gmail.com

Instagram: @dr.fatihguray

NASIL ARANDI: #dr. fatih güray # biorezonans # sigara # alkol # sağlık # tedavi # doktor

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.