20-04-2024 11:28

Autobella ürünleri bir tıkla kapınızda

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 07/06/2021
İzmit ve İstanbul’daki toplam 8 şubesinde gerçekleştirdiği araç bakım ve koruma uygulamalarıyla araç sahiplerinin en güvendiği markaların başında gelen Autobella, şimdi ürünleriyle popüler e-ticaret sitesi Trendyol’da
.stripslashes($urun->baslik).

FOTOĞRAFLAR: İSMAİL HAKKI TİMUÇİN

 

Aşkın Ekşi ile Feyza Ekşi Muti kardeşlerin ortaklığında yaklaşık 8 yıl önce kurulan Autobella, araç bakım ve koruma uygulamalarıyla araç sahiplerinin en güvendiği markaların başında geliyor. İstanbul’da Kozyatağı AutoKing ve Kartal AutoKing; ilimizde ise Seat Keleşler Otomotiv, Toyota Kaya Plaza, Mercedes Mengerler Otomotiv, Hyundai Fertan, Skoda Keleşler Otomotiv ve Volvo Akgün Otomotiv bünyesindeki toplam 8 şubesiyle hizmet veren Autobella, aracının ilk günkü gibi kalmasını isteyen sürücülerin ilk adresi.

 

İLK GÜNKÜ GİBİ

 

Boya koruma, detaylı iç-dış temizlik, seramik kaplama, cam filmi, folyo kaplama uygulamaları, koltuk koruma, motor koruma, klima bakteri temizliği, ön cam su itici uygulaması ve dezenfeksiyon uygulamalarındaki iddiasıyla tanınan Autobella, alanında uzman bir ekip ve çağdaş bir teknolojiyle çalışıyor.

Bugüne dek uygulamalarında kullandığı Autobella markalı ürünlerle, araçların ilk günkü kadar yeni ve bakımlı kalmasına yardımcı olan marka yine bir yenilikle karşımızda.

 

 

ARTIK TRENDYOL’DA

 

Uygulamalarında kullandığı en üst kalitedeki ürünlerin, tüketiciye çok daha çabuk ve kolay ulaşması için bir atılım daha yapan Autobella, popüler alışveriş uygulaması Trendyol’da mağaza açtı. Kendi markasını taşıyan dezenfektan, hızlı cila, oda ve oto parfümü, lastik parlatıcı, çok amaçlı temizleyici, motor koruyucu ve temizleyici, jant koruyucu ve temizleyici ürünler ile Autobella Plus 2020 grubu olan kalın pasta, ince pasta ve hare giderici ürünlerin satışını Trendyol üzerinden de yapmaya başlayan Autobella, kısa sürede beklenenin üzerinde ilgi gördü.

 

SIRADA YURT DIŞI VAR

 

Autobella markalı oto bakım ürünlerinin bir tıkla müşterilerine ulaşmasından çok mutlu olduğunu ifade eden Aşkın Ekşi, “Araç bakım ve koruma uygulamalarında kullandığımız ürünleri artık dijital ortamda satışa sunuyoruz. Sanal satışa Trendyol uygulamasıyla başladık ve kısa zamanda güzel yol aldık.

Ürünlerimiz Trendyol’da litrelik ve mililitrelik ambalajlarda satışa sunuluyor. Bundan sonra diğer uygulamalarda da mağaza açarak daha fazla kişiyi Autobella ürünleriyle tanıştırmayı ve ardından yurt dışına açılmayı hedefliyoruz” dedi.

 

 

 

İLETİŞİM

Adres: Aydınlı Mah., İzzet Kabadayı Cad., Gizlibahçe Sitesi,

B-3, Daire:4 Tuzla/ İstanbul

Telefon: 0553 457 88 04

Instagram-Facebook: @autobella

Web: www.autobella.com.tr 

NASIL ARANDI: #autobella # araç bakımı # araba cilası # kocaeli # feyza ekşi muti # aşkın ekşi # kocaeli # pandemi # araç onarımı #trendyol #kapınızda

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.