24-04-2024 07:26

Renklerden vazgeçilir mi?

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 04/06/2021
.stripslashes($urun->baslik).

Bir baharı daha mor sümbülleri, kiraz çiçeklerini, ballıbabaları doya doya koklayamadan; sokaklarda nisan yağmuruyla ıslanamadan; güneşi bir sahil lokantasında batıramadan geçirdik.

Kırlarda çığlık kıyamet yakan top oynamak yerine minik yeşil virüsle köşe kapmaca oynadık; saçımıza papatya, kulağımızın arkasına bir dal gelincik iliştirmek varken, maskelerden kır çiçeği nakışlısını seçerken bulduk kendimizi.

Dostlarla büyük sofraların etrafında toplanacak, bahar şenliklerinde coşacak, ormanda kamp kuracaktık… Pazar kahvaltısını dışarıda yapacak, kahveyi göl kenarında yudumlayacak, akşama arkadaşlarla sinemada buluşacaktık… Olmadı. Maalesef, bir baharın daha gelip geçişini, penceremizin ardından izledik.

Peki, umutlarımızı rafa kaldırıp eve kapanmayı, sevdiklerimizden uzaklaşmayı, hayatı dört duvar arasında yaşamayı normal kabul ettik mi? Hayallerimizden, planlarımızdan vazgeçtik mi?

Elbette, hayır… Hiç hayatın renklerinden vazgeçilir mi?

Belki baharın pembesini yakalayamadık ama yazın mavisi hala bizim. Daha güneşin sarısıyla canlanacak, dalgaların turkuazına doğru koşacak, yemyeşil gölgelerde soluklanacağız. Geride kalan koskoca bir yılın kasvetli suskunluğundan, can sıkıcı durağanlığından, kaygılı yalnızlığından sıyrılıp hayatı gökkuşağının renklerine boyayacağız... Tıpkı Kocaeli Life’ın sayfaları gibi.

 

★ ★ ★

 

Bizi soracak olursanız, çok iyiyiz… Yaz misali sımsıcak, enerji dolu, çok keyifli bir dergiyle yine sizlerleyiz.

Kentimize değer katan markaları, ilham veren başarı hikayelerini, yeni lezzet duraklarını; sağlık, güzellik, eğitim, sanat, spor, otomotiv gibi pek çok alandaki yenilikleri dergimizin pırıl pırıl sayfalarında, birlikte keşfedeceğiz. Yeni insanlar tanıyacak, yeni lezzetler tadacak, yeni yerler göreceğiz…

Kocaeli Life’ı, kentin en parlak renklerinden biri yapan ilginiz, gücümüze güç katan desteğiniz için çok teşekkür ederiz sevgili dostlar… Biz bu hayatı, gülümseten yanından yaşamaya da yaşatmaya da kararlıyız.

Güler yüzlü haziran, sen de hoş geldin…

 

NASIL ARANDI: #zeynepakar # köşeyazısı # köşeyazarı # kocaeli # izmit # pandemi # normal # kocaeli life

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.