29-03-2024 18:01

Pastalarınızla göz kamaştırın

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 07/06/2021
Hem lezzetli hem de sağlıklı ürünleriyle büyük ilgi gören Nar Ağacı Shop’un, pastacılık malzemeleri alanında da çok geniş bir ürün yelpazesine sahip olduğunu biliyor muydunuz?
.stripslashes($urun->baslik).

HABER: ZEYNEP AKAR

FOTOĞRAFLAR: İSMAİL HAKKI TİMUÇİN

 

Uzun zaman evlerimizde kaldığımız pandemi döneminde, hepimiz adeta kendi mutfağımızın şefi olduk. Çeşit çeşit yemekler, ekmekler, kekler, kurabiyeler yaptık hatta pek çoğumuz pastacılık konusunda kendimizi aştık. Meyvelisinden çikolatalısına, jölelisinden krokanlısına birbirinden lezzetli pastalar pişirdik, sevdiklerimizin beğenisine sunduk. Hal böyle olunca, yaptığımız o nefis pastaları görsel olarak da birer sanat eserine dönüştürecek pastacılık malzemeleri ve pasta süslerinin arayışına girdik.

 

 

EV PASTACILARINA

 

Satışa sunduğu kuru meyveler, kuru meyve tozları, tropikal çaylar, ham kuruyemişler, kuruyemiş unları ve granülleri, spesiyal çikolatalar, drajeler, kahve çeşitleri ve glütensiz unlarla; açıldığı ilk günden itibaren büyük ilgi gören Nar Ağacı Shop’un, pastacılık malzemeleri alanında da çok geniş bir ürün yelpazesine sahip olduğunu biliyor muydunuz? Pasta yapımında kullanılan her türlü ürünün toptan ve perakende satışını gerçekleştiren Nar Ağacı Shop, büyük imalatçılar kadar ev pastacılarının da favori adresi.

 

3 BİN ÇEŞİT ÜRÜN

 

Mağazası, internet sitesi ve Instagram sayfası üzerinden pastacılık üzerine yaklaşık 3 bin çeşit ürünün satışını gerçekleştiren Nar Ağacı Shop’ta göz kamaştıran pastalar tasarlamaya imkan sağlayacak rengarenk şeker hamurlarından gıda boyalarına, kuvertür çikolatadan fındık, fıstık, badem tozlarına, kek kalıplarından pasta altlıklarına, krema tozlarından boncuk ve pul çikolata çeşitlerine, cupcake kalıplarından pasta soslarına, yenilebilir gofret A4 kağıttan jöle kapsüllere kadar ihtiyaç duyulan her ürünü bulmak mümkün.

 

 

EN ÜST KALİTE

 

Nar Ağacı Shop’ta satışa sunulan pastacılık malzemelerin piyasada bulunabilecek en üst kalitede ürünler olduğunun altını çizen Nar Ağacı Shop markasının kurucusu Sinem Yelboğa, “Mağazamızda, pasta yapımında kullanılabilecek her türlü ürünün ve süsleme malzemesinin satışını yapıyoruz. Bölgemizde, bu denli geniş ürün çeşitliliğinin aynı çatı altında bulunabileceği başka bir adres olduğunu zannetmiyorum. İster profesyonel ister amatör olsun, pastacılıkla ilgilenen herkesi Nar Ağacı Shop’a bekliyoruz” diyor.   

 

 

İLETİŞİM

Adres:  Barbaros Mahallesi Edanur Sok

No: 5 Başiskele/Kocaeli

Telefon: 0533 278 47 79

Insatgram: @nar_agaci_shop

Web: www.naragacishop.com

NASIL ARANDI: #narağacı shop #nar ağacı #sinem yelboğa #kuru meyve #kuruyemiş #sağlıklı atıştırmalık #keyifli atıştırmalıklar #ihracat #yurt içi #yurt dışı #kocaeli

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.