20-04-2024 17:12

AUTOBELLA çıtayı yükseltti!

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 05/12/2022
Araç bakım ve koruma alanındaki başarılı uygulamalarıyla otomotiv sektörünün en güvenilir markalarından biri olan Autobella çıtayı yükseltti. Firma, kendi markasını taşıyan ürünleri Avrupa’ya ihraç etmek için hazırlıklarını tamamladı
.stripslashes($urun->baslik).

Fotoğraflar: İsmail Hakkı Timuçin

Aşkın Ekşi ile Feyza Ekşi Muti kardeşlerin ortaklığında bundan yaklaşık 10 yıl önce kurulan Autobella, araç bakım ve koruma uygulamalarıyla araç sahiplerinin en güvendiği markaların başında geliyor. İstanbul’da Kozyatağı AutoKing ve Maltepe AutoKing; ilimizde ise Toyota Kaya Plaza, Cupra Keleşler Otomotiv, Mercedes Mengerler Otomotiv, Hyundai Fertan, Skoda Keleşler Otomotiv, Seat Keleşler Otomotiv ve Volvo Akgün Otomotiv bünyesinde hizmet veren toplam 8 şubesi bulunan Autobella, şu sıralar hem 2022 yılında elde ettiği başarının gururunu hem de önümüzdeki günlerde yurt dışına açılacak olmanın heyecanını yaşıyor.

50 BİN ARACA DOKUNDU

Boya koruma, detaylı iç-dış temizlik, seramik kaplama, cam filmi ve folyo kaplama uygulamaları, koltuk koruma, motor koruma, klima bakteri temizliği, ön cam su itici uygulaması, dezenfeksiyon ve mini onarım işlemlerindeki iddiasıyla tanınan firma araçların ilk günkü kadar yeni ve bakımlı kalmasına yardımcı oluyor. Uzman ekibi ve kullandığı çağdaş teknolojiyle 2022 yılında toplam 50 bin adet araca dokunan; 7 bin 500 araca cam filmi, kaput kaplama, seramik, oto bakım koruma uygulaması yapan ve bin 200 aracın boyasız göçük onarımını gerçekleştiren Autobella, yoluna her geçen büyüyerek devam ediyor.

İHRACATA BAŞLIYOR

Autobella, tüm araç ve motosiklet koruma&bakım uygulamalarında kendi markasını taşıyan ürünlerinlerin üretimini tamamladı; tüm şubelerinde kendi ürünlerini kullanmaya başladı. Otomotiv plazalarındaki şubelerinin yanı sıra Trendyol, Hepsiburada, n11 gibi dev e-ticaret sitelerinde de satışı bulunan Autobella ürünleri tamamen yerli sermayeyle üretiliyor. Yaptıkları yatırımla ürün gamını genişleten ve şu sıralar yeni bir saha ekibiyle tüm Türkiye’ye satış yapmaya hazırlanan Aşkın Ekşi ve Feyza Ekşi Muti’nin 2023 yılı hedefleri de oldukça yüksek. Önümüzdeki dönemde ürünlerini Avrupa’ya ihraç etmek için hazırlıklarını tamamlayan Ekşi kardeşler, Almanya ve Hollanda ile anlaşmalarını yaptı.

YENİ ATILIMLAR YAPTIK

2023 yılında Avrupa’ya 10 çeşit oto bakım ürünü ihraç edeceklerini söyleyen Aşkın Ekşi, “Autobella, kurulduğu günden beri müşteri memnuniyetini odağa alan bir anlayışla hizmet veriyor. 2022 yılında ulaştığımız araç sayısı da işimize gösterdiğimiz hassasiyetin ve özenin bir sonucu. Araçlarının ilk günkü gibi yeni ve temiz kalmasını arzu eden sürücülerin firmamıza olan güveni, en büyük motivasyonumuz. Bu motivasyonla, 2023 yılında yeni atılımlar yaparak Autobella markalı bakım ve koruma ürünlerimizin satış ağını genişlettik. Bununla da kalmadık, yaptığımız anlaşmalarla yurt dışına ürün ihraç etmek için hazırlıklarımızı tamamladık. 2023 yılıyla birlikte Autobella ürünleri Hollanda’da ve Almanya’da da satışa sunulacak” diyor ve ekliyor: “2023 yılı hedefimiz, ihracat yapacağımız ülke sayısını artırmak.”

 

İLETİŞİM:

Aydınlı Mah. İzzet Kabadayı Cad. Gizlibahçe Sitesi B-3 Daire:4 Tuzla/ İstanbul

Telefon: 0553 457 88 04

Instagram-Facebook: @autobella

Web: www.autobella.com.tr

NASIL ARANDI: #kocaeli # kocaelilife # kocaelinindergisi # kocaelidergisi # dergilik # AUTOBELLA # otomobil # araç # bakım

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.