25-04-2024 15:05

Aslı Bozkurt Düzgün: Nazolabial çizgi

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 05/12/2022
.stripslashes($urun->baslik).

Merhaba Kocaeli Life dostları; bu ay sizlere nazolabial çizgilere yaptığımız vitaminden bahsedeceğim. Biz özellikle nazolabial çizgilerle ilgili çok fazla işlem yapıyoruz, bu konudaki güncel gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Çünkü nazolabial çizgilerin derinliği yüzümüzü yorgun, mutsuz gösterir hatta kişinin yaşından daha büyük görünmesine bile neden olabilir. Nazolabial çizgilere vitamin uygulaması sonrasında cilt daha yukarıda, daha dinamik ve fresh bir görüntü alıyor.

***

Cildimizi kapatıcılar ile kapatmak yerine düzenli cilt bakımları ve vitaminlerle desteklersek; sarkmaların, kırışıklıkların ve elastiyet kayıplarının da önüne geçmiş oluruz. Sabah uyanıp aynaya baktığınızda sizi mutlu eden bir ciltle güne başlamanın kişiye özgüven kazandıracağını ve motivasyonunu artıracağını düşünüyorum. Bunun için de Selin Beauty Center olarak sürekli kendimizi geliştiriyor, sizin için daha neler yapabiliriz diye güncelleniyoruz.

***

Şimdi gelelim ‘mucize’ olarak adlandırdığımız, sonuçlarını da ‘öncesi’ ve ‘sonrası’ fotoğraflarla paylaştığımız nazolabial vitamine… Nedir, nasıl uygulanır, kalıcılığı ne kadardır gibi en çok merak edilen soruları yanıtlayacağız bu ay…

Nazolabial çizgi nedir?

Nazolabial çizgi; burnun her iki yanından başlayıp, sağ ve sol dudak kenarlarına kadar uzanan çizgiye verilen isimdir. Özellikle güldüğümüz zaman ortaya çıkar, yaşa bağlı olarak gittikçe derinleşir. Bazı kimselerde ise bu çizgiler yapısal olarak derindir, gülünmediği zamanlarda bile görünür haldedir.

Nazolabial vitamin nedir?

30 dakikalık bir uygulamayla, çizgi olan bölgeler özel bir cihazla, iğnesiz bir şekilde hyalüronik asit verilerek doldurulur, çizgilerde anında açılma etkisi sağlar. Bu açılma zaman içinde daha da belirgin bir hal alır. Uygulamada ne kadar vitamin verileceği çizgilerin derinliğine göre değişmektedir.

Kalıcılığı ne kadardır?

Kalıcılığı 12-15 ay arasında değişmektedir. Her ay farklı işlemlerle, güncel gelişmelerle karşınızda olacağız. Güzellik ve bakım adına tüm merak ettikleriniz ile ilgili daha detaylı bilgi almak, kahve içmek ve sohbet etmek için sizleri merkezimize bekliyoruz. Aralık ayında yılbaşına özel sürpriz indirimleri kaçırmamak için bizi Instagram hesabımızdan takip etmenizi öneririm. Sağlıkla ve güzel kalmanız dileğiyle, sevgiler.

 

 

Selin Beauty Center

Tepecik Mah. İnönü Cad.

Barış Manço Apt, D:110/b

Tel: 0535 874 95 38

İnstagram: @izmitselinbeautycenter

NASIL ARANDI: #kocaeli # kocaelilife # kocaelinindergisi # kocaelidergisi # dergilik

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.