27-07-2024 08:57

Alfa Çocuk Anaokulu, Kartepe Kent Meydanı'nda açıldı!

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 14/09/2023
Geleceğin lider çocuklarını yetiştirmeye hazırlanan Alfa Çocuk Anaokulu, Kartepe Kent Meydanı'nda hizmete açıldı
.stripslashes($urun->baslik).

Çocukların, 21. yüzyılın hızla değişen imka ve şartlarına ayak uydurarak, liderlik vasfı ve sorumluluk bilinci gelişmiş, insani değerlere saygı gösteren, çevreye duyarlı, bilime, sanata önem veren bireyler yetiştirme hedefiyle yola çıkan Alfa Çocuk Anaokulu, Kartepe Kent Meydanı'nda hizmete açıldı. Bu mutlu günde Alfa Çocuk Anaokulu sahiplerini aileleri ve sevdikleri yalnız bırakmadı. 

TECRÜBELİ ÖĞRETMEN KADROSU

Öğretmenlik alanında uzman yönetici ve öğretmen kadrosuna sahip olan Alfa Çocuk Anaokulu Kartepe Kent Meydanı, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, Çamlık Caddesi, No: 72/22 adresinde hizmet vermeye başladı. 3-6 yaş grubuna hizmet verecek olan anaokulu; Türkçe dil etkinliği, öz bakım becerileri, günlük yaşam becerileri, açık alan bahçe etkinliği, oyun temelli matematik, yabancı dil etkinliği, fen ve doğa etkinliği, sanat etkinliği, steam çalışmaları, fiziksel aktiviteler, drama ve müzik, çoklu zeka gelişimi gibi eğitimleri bünyesinde barındıracak. 

AÇILIŞ KURDELESİNİ BAŞKAN KESTİ

Özenle hazırlanmış tasarımıyla ailelere modern bir anaokulu hizmeti sunan Alfa Çocuk Anaokulu'nun açılışına Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman ve İzmit eski kaymakamı, Sakarya Vali Yardımcısı Ersin Emiroğlu katıldı. Açılış kurdelesini Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Sakarya Vali Yardımcısı Ersin Emiroğlu, Alfa Çocuk Anaokulu yöneticileri Sibel Arslan Koşat, Hülya Yılmaz, Nagihan Kaskara, Alfa Çocuk Anaokulu Eğitim Yöneticisi Zeynep Emiroğlu, aileleri ve sevdikleriyle birlikte çocuklar eşliğinde kestiler. 

BAŞKAN VE VALİ YARCIMCISINA TEŞEKKÜR

Verecekleri hizmet süresince ilk günkü gibi çalışacaklarını belirten Alfa Çocuk Anaokulu kurucuları açılış gününde kendilerini yalnız bırakmayan Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman ve İzmit eski kaymakamı, Sakarya Vali Yardımcısı Ersin Emiroğlu'na teşekkürlerini ilettiler. Katılımın yoğun olduğu açılış etkinliği boyunca çocuklar müzik ve oluşturulan oyun alanında keyifle oyun oynadılar. 

Siz de çocuğunuzu Alfa Çocuk Anaokulu'yla tanıştırmak isterseniz;

Adres: Fatih Sultan Mehmet, Çamlık Cd. NO: 72/1 NO: 22, 41250 Kartepe Kent Meydanı/Kocaeli

Telefon: 0533 629 82 41

https://www.instagram.com/alfacocukanaokulu

 

 

NASIL ARANDI: #alfa çocuk anaokulu # kartepe # eğitim # çocuk # mustafa kocaman # kartepe belediyesi

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.