27-07-2024 12:49

Yenilenen yüzüyle hizmete açıldı: Akçakoca Kafe

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 02/11/2023
Akçakoca Kafe; yapılan bakım, onarım ve tadilat çalışmalarının ardından yeni ve modern yüzüyle hizmet vermeye başladı
.stripslashes($urun->baslik).

Kandıra Şehit Er Ümit Balkan Parkı içinde atıl durumda bulunan kafe; yapılan bakım, onarım ve tadilat çalışmalarının ardından yeni ve modern yüzüyle hizmete açıldı. Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’ın talimatı üzerine başlatılan 5 aylık çalışma sonrasında özlenen günlerine geri dönen Akçakoca Kafe, Kandıralılara yakışır bir şekilde hizmet vermeye başladı.

HESAPLI VE KALİTELİ
Kandıra Çarşamba Pazarı’nın karşısında bulunan 3 bin m2’lik Şehit Er Ümit Balkan Parkı içinde faaliyet gösteren Akçakoca Kafe, Kandıra Belediyesi personeli tarafından işletiliyor. Akçakoca Kafe, hesaplı ve kaliteli hizmet anlayışıyla her gün yüzlerce vatandaşa ev sahipliği yapıyor. Menüsünde tost, çerez, sıcak ve soğuk içecekler bulunan kafeye, yanında bulunan çocuk parkından dolayı aileler de büyük ilgi gösteriyor.

HUZURLU BİR ORTAM
Uzun zamandır özlem duyulan bir hizmeti daha hayata geçirmekten mutluluk duyduklarını ifade eden Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, “Kandıramıza, gençlerimizin ve ailelerimizin huzurla oturabileceği seçkin bir kafe kazandırdık. Vatandaşlarımızın gösterdiği büyük ilgiden dolayı mutluyuz. Uygun fiyat ve kaliteli hizmet anlayışımızdan ödün vermeden hizmete devam edeceğiz’’ dedi. 

NASIL ARANDI: #kandıra # akçakoca kafe # kandıra belediyesi # adnan turan

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.