03-05-2024 12:40

Uzm. Dr. Sevil Baş kendi kliniğini açtı

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 15/06/2023
VM Medical Park Hastanesi’nde Radyoloji Uzmanı ve Başhekim Yardımcısı ve aynı zamanda Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olan Uzm. Dr. Sevil Baş kendi özel ultrasonografi kliniğini açtı
.stripslashes($urun->baslik).

5 yıl Derince Eğitim ve Araştırma görev aldıktan sonra Gölcük’de kendi muayenehanesini açan Uzm. Dr. Sevil Baş; 2019 yılında VM Medical Park Hastanesi’nde Radyoloji Uzmanı ve Başhekim Yardımcısı olarak görev yaptı. Aynı zamanda Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak ders vermeye başladı. İzmit halkıyla daha yakından buluşmak isteyen Uzm. Dr. Sevil Baş kendi kliniğini Yahyakaptan Mahallesi, Nazer İnn İş Merkezi'nde açtı. Burada aynı zamanda kişisel gelişim uzmanı ve yaşam koçu unvanlarıyla "Sonsuz Yaşam Akademisi"ni kurdu.

DOSTLARI KATILIM SAĞLADI

 Özel ultrasonografi kliniğinin açılışına Uzm. Dr. Sevil Baş'ın birçok doktor arkadaşı katılım sağladı. Açılış kurdelesinin kesimini ise; Prof. Dr. Rabia Terzi, KOSTÜ Dekanı Prof. Dr. Muzaffer Elmas, VM Medical Park Genel Müdürü Ahmet Şahin, VM Medical Park Başhekimi Ali Kaya, Prof. Dr. Hasan Terzi birlikte gerçekleştirdiler. Kurdele kesiminde konuşma yapan Uzm. Dr. Sevil Baş; "Zahmet edip geldiğiniz için, davetimi kabul ettiğiniz çok teşekkür ederim. Bu açılışa hep çok heves etmiştim. Daha önce de muayenehanem olmuştu ama daha önce kısmet olmamıştı. İzmit'te yaklaşık 13 yıldır çalışıyorum. Devlet hastanelerinde, özel hastanelerde çalıştım. Şimdi burada misafir arkadaşlarımın içinde de çalıştığım her hastaneden dostlarım buradalar. Geldikleri için teşekkür ediyorum. En son çalıştığım kurum olan VM Medical Park Hastanesi beni yalnız bırakmadı. Onlara ayrıca çok teşekkür ediyorum. Her birinizin ayağına sağlık" ifadelerini kullandı. 

Uzm. Dr. Sevil Baş kimdir?

1977 Niğde doğumlu olan Uzm.Dr. Sevil BAŞ; ilk, orta ve lise öğrenimimi Niğde’de tamamladı. 2002 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun olan Uzm.Dr. Sevil BAŞ görevine Konya’da başladıktan sonra uzmanlık eğitimi için İstanbul’a geri döndü. 2006 yılında İstanbul Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Radyoloji Kliniği’nde uzmanlık eğitimini tamamlayan Uzm.Dr. Sevil BAŞ’ın Kocaeli serüveni Gölcük Devlet Hastanesi’ndeki mecburi hizmetiyle başladı.

Özellikle Gölcük/Değirmendere’ye aşık olan Uzm.Dr. Sevil Baş sonraki tüm çalışmalarını Kocaeli’de gerçekleştirdi. 5 yıl Derince Eğitim ve Araştırma görev aldıktan sonra Gölcük’de kendi muayenehanesini açtı. 2019 yılında VM Medical Park Hastanesi’nde Radyoloji Uzmanı ve Başhekim Yardımcısı olarak görev yapan Uzm.Dr. Sevil Baş; aynı zaman Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak ders vermeye başladı.

Yeniden İzmit halkıyla daha yakından buluşmak isteyen Uzm.Dr. Sevil BAŞ kişisel ofisini Yahyakaptan mahallesinde Nazer İnn iş merkezinde açtı. Burada aynı zamanda Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yaşam Koçu unvanlarıyla Sonsuz Yaşam Akademisini kurdu.

NASIL ARANDI: #uzm. dr. sevil baş # ultrasonografi # kocaeli # yahyakaptan # izmit # sağlık # vm medical park

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.