03-05-2024 13:12

Uzm. Dr. Ayşe Pekdemir Şen Dermotoloji Kliniği hizmete açıldı

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 07/07/2023
Uzun yıllar devlet hastanesinde çalışan Uzm. Dr. Ayşe Pekdemir Şen, kendi kliniğini hizmete açtı
.stripslashes($urun->baslik).

Uzun yıllar devlet hastanesinde çalışan, hastalarına yeteri kadar vakit ayıramadığı için bir yıl önce özel hastaneye geçen Dermatoloji (Cildiye) Uzmanı Dr. Ayşe Pekdemir Şen, biraz daha spesifik çalışabilmek amacıyla kendi kliniğini açtı. Başiskele Barbaros Mahallesi üzerinde bulunan hem şık hem de konforlu kliniğinde hasta kabulüne başlayan Uzm. Dr. Ayşe Pekdemir Şen, akneden alerjiye kadar çok sayıda hastalığın tanı ve tedavisinde yıllara dayanan tecrübesini konuşturuyor. 

YALNIZ BIRAKMADILAR

Dermatoloji Uzmanı Dr. Ayşe Pekdemir Şen’in yeni Dermatoloji Kliniği’nin açılış törenine Başiskele Belediye Başkanı Mehmet Yasin Özlü, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Sertan Acar, Kocaeli’de görev yapan doktorlar, akrabaları ve dostları katılım sağladı. 

TEŞEKKÜR ETTİ

Açılış kurdelesini kesmeden önce konuşma yapan Dermatoloji Uzmanı Dr. Ayşe Pekdemir Şen, “Değerli misafirler; bu mutlu günümde bizleri yalnız bırakmayarak buraya kadar teşrif ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Bu mutlu günümüzde yanımızda yer alarak bizleri çok mutlu ettiniz. Hoş geldiniz” dedi.

KURDELEYİ HEP BİRLİKTE KESTİLER

Uzm. Dr. Ayşe Pekdemir Şen’in dermotoloji kliniği açılışında konuşan Başiskele Belediye Başkanı Mehmet Yasin Özlü, “Öncelikle sevgili ilçemize diğer ilçelerden gelen misafirlerimize hoş geldiniz demek istiyorum. Ayşe Hanım’ı bu güzel kliniği hayata geçirdiği için tebrik ediyoruz. Başiskele her geçen gün kent olma anlamında hızla ilerliyor. Kocaeli’nin şu anda en çok nüfus artışına sahip ve en hızlı büyüyen ilçesiyiz. Bununla beraber ilçemizin ticari hayatı da her geçen gün gelişiyor. Her geçen gün böyle spesifik alanlarda yeni açılışlar yapıyoruz. Yeni yatırımcıların ilçemize geldiğini görüyoruz. İlçemizin büyümesi, yatırımların artması bizi de ziyadesiyle memnun ediyor. İlçemizin ilk dermatoloji kliniği Ayşe Hanım tarafından açıldı. Güzel bir nokta, ben başarılı olacağına inanıyorum. İnşallah her şey gönlünüzce olsun. Hedeflerinize en kısa zamanda ulaşmanız dileğiyle başarılar diliyorum. Buradan hizmet alan insanlara inşallah mutluluk üretmesini, keyif almasını, mutlu insanların sayısının artmasında katkı sağlamasını, ilçemizin sosyal hayatının, kent hayatına değer katması dileğiyle tekrar hayırlı olsun” dedi. Başiskele Belediye Başkanı Mehmet Yasin Özlü’nün konuşmalarının ardından Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekim Uz. Dr. Sertan Acar, Dermatoloji Uzmanı Dr. Ayşe Pekdemir Şen ve eşi Cumhur Şen ile birlikte açılış kurdelesini kestiler. Açılış ardından misafirlerine kliniğini gezdiren Dermatoloji Uzmanı Dr. Ayşe Pekdemir, verecekleri hizmetler konusunda bilgiler verdi.

 

NASIL ARANDI: #ayşe pekdemir şen # dermatolog # başiskele # kocaeli # sağlık # altın iğne # ozon tedavisi # cilt # bakım

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.