19-04-2024 22:00

Uçar ve Yağcı ailelerinin mutlu günü

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 07/09/2021
Kocaelispor’un efsane yöneticilerinden Metin Uçar’ın kızı Yağmur Uçar, hayatını Alper Yağcı ile birleştirdi
.stripslashes($urun->baslik).

Kocaelispor’un başarı merdivenlerini hızla tırmandığı 90’lı yıllarda unutulmaz maçlara imza atan yöneticisi Metin Uçar’ın kızı dünya evine girdi. Doktor olan Yağmur Uçar yine kendisi gibi doktor olan meslektaşı Alper Yağcı ile evlendi.

GÜVENÇ KURTAR DÜĞÜNE GELDİ

Uçar ve Yağcı ailelerinin bu mutlu gününde Türk futbol tarihinin unutulmaz ismi Güvenç Kurtar, Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Hasan Ayaz, eski Kocaelispor futbolcularından; Şakir Özkayımoğlu, Aydın Artanlar ve Engin Öztonga ve iş kadını Gülendam Erdenhazır çiftin mutlu gününe tanıklık etti. Ayrıca spor ve iş dünyasından birçok isim de Yağmur ve Alper çiftini bu gününde yalnız bırakmadı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Aysevim ve Metin Uçar çifti ile dünürleri Şükran ve Kani Yağcı çifti çocuklarını mutlu gününde yalnız bırakmadığı için davetlilere teşekkürlerini sundu ve iyi eğlenceler diledi.

NASIL ARANDI: #metinuçar #yağmuruçar #alperyağcı #güvençkurtar #kocaelispor #yönetici #şakirözkayımoğlu #aydınartanlar #enginöztonga #kocaelibüyükşehirbelediyesi #hasanayaz #cemiyethayatı #life #düğün #kaniyağcı

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.