27-07-2024 07:46

Tiroid Lazeri ve Cryo Line ENDOklinik’te

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 03/08/2023
ENDOklinik son teknoloji ürünü cihazlarla kısa sürede sonuca ulaşarak hastalarının yüzünü güldürüyor
.stripslashes($urun->baslik).

Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Dr. Tuğba Arkan, kurucusu olduğu ENDOklinik’te hizmet ağını genişletirken, teknolojiye de yatırım yapmaya devam ediyor. Uzm. Dr. Tuğba Arkan, tedavi sürecinde hem daha kısa sürede sonuca ulaşabilmek hem de şehir dışına gitmek zorunda kalan hastalarının hayatını kolaylaştırmak için kliniğe çok sayıda cihaz aldı. ENDOklinik’i son teknoloji ürünü cihazlarla donatan Uzm. Dr. Tuğba Arkan, “Önceden hastalarımızı İstanbul’a yönlendirmek zorunda kalıyorduk, bu da sürdürülebilir olmuyordu. Artık gerek tedavi sürecinde gerekse bölgesel incelmede ihtiyaç duyduğumuz tüm cihazları kliniğimize dahil ederek, hastalarımızın yüzünü güldürdük” diyor.

KOCAELİ’DE TEK

ENDOklinik’e son olarak bölgesel incelmede çok etkili olan Cryo Line cihazını aldıklarını söyleyen Uzm. Dr. Tuğba Arkan, Kocaeli’de sadece ENDOklinik’te bulunan cihazla ilgili şu bilgileri verdi: “Cryo Line cihazı -40 derecede dokuları soğutarak yağ dokusunu aktive ediyor, yağları metabolik kullanıma sokuyor. Seans sırasında hedef bölgedeki yağ hücreleri ‘ısı şok protein’ üretmeye başlıyor, böylece inatçı yağların vücuttan atılması daha kolay hale geliyor. Dokuda herhangi bir yıkım yaratmadığı için uygulanan bölgede morarma ve zedelenme olmuyor, güvenle kullanabildiğimiz bir cihaz. Göbek çevresi, basen, sırt bölgesi, iç bacaklar, koltuk altı ve gıdı gibi yağ yakımının en zor olduğu bölgelerde kullanılabiliyor. İlk seansta 2-4 santim incelme sağlıyor. Etkili bir sonuç alabilmek için birer hafta arayla 8 seans uygulamak gerekiyor. Gebeler ve uygulanacak bölgede yarası olanlar dışında herkese rahatlıkla uygulanabiliyor.

KİŞİYE ÖZEL PROGRAM

Cryo Line’ın dışında andülasyon ve kavitasyon cihazlarımız mevcut. Bu cihazlarla metabolizmayı hızlandırıp lenf drenajını sağlayarak vücuttaki ödemin atılmasına yardımcı oluyoruz. Cihazları, kliniğimiz bünyesinde hizmet veren beslenme uzmanımız Gülden Özçini Uz yönetiminde kullanıyoruz. Öte yandan beslenme uzmanımızla birlikte kişiye özel beslenme programları hazırlayıp, yakın takibini yapabiliyoruz. Geçirgen bağırsak hastalığında özel SİBO-SİFO ve GABS diyeti takibi, gebelik şekeri, Tip 1 ve Tip 2 şeker hastalarının yüksek tansiyon, kalp hastalıkları ve özellikle yüksek kolesterol diyetlerini de burada düzenleyebiliyoruz. Haşimato hastaları için de özel eleminasyon diyetini tedavi ile paralel düzenleyebiliyoruz. Beslenme uzmanımız, çocuklar ve ergenler için de beslenme programı hazırlıyor. Günümüzün vebası olan şişmanlık - obezite için de sağlıklı ve etkili kilo verme tedavi programı dahilinde hızlı, sağlıklı ve etkili kilo kontrolünü de yapabiliyoruz.”

 

HAŞİMATO HASTALARI İÇİN

ENDOklinik’te haşimato hastalığının tedavisinde lazer cihazından yararlandıklarını söyleyen Uzm. Dr. Tuğba Arkan, “Kliniğimizde bulunan lazer cihazı sayesinde tiroid fonksiyonlarını düzenleyerek, hastalarımızın şikayetlerini en aza indirgeyebiliyoruz. Haşimato hastalarının geçmek bilmeyen kronik yorgunluk, ciltte ve saçta bozulma gibi şikayetlerini lazer tedavisiyle azaltıyoruz. Tiroid dokusunda yıkım olan hastalarımıza 3 kür şeklinde lazer uygulaması yapıyoruz. Lazer tedavisi sonrasında bazı hastalarımızda kullandığımız tiroid ilacının dozunu azaltmamız da mümkün olabiliyor çünkü tiroid dokusu iyileşme sürecine giriyor, kendi kendine hormon üretebilir hale geliyor” diye konuşuyor.

OZON SAUNA

ENDOklinik açıldığı günden beri var olan ozon cihazına ozon saunayı da eklediklerini söyleyen Uzm. Dr. Tuğba Arkan, şöyle devam etti: “Ozon sauna metabolizmayı hızlandırıyor, ekstra bir çaba harcamadan dinlenme konumunda bile kalori yakımını sağlıyor. Kilo kontrolünde yardımcı olmasının yanı sıra özellikle koltuk altı, kasık ve boyun bölgelerinde oluşan kararmaları da ortadan kaldırıyor. Cildi yeniliyor, elastikiyet sağlıyor, sarkmaları ortadan kaldırıp, selülit görünümünü azaltıyor. Damardan, makattan veya vajinal alandan yaptığımız ozon uygulamalarımız da var. Bunlar da bölgesel olarak o dokuların toparlanmasını, sarkmaların giderilmesini, sıkılaşmalarını sağlıyor. Bunların haricinde ozon su uygulamamız mevcut. Ozonlanmış su ağız yoluyla alınarak, mide ve bağırsak temizliği yapılıyor, ciltte oluşan yaralara da iyi geliyor. Bu uygulamayı da kliniğimizde yapıyoruz.

 

HER TÜRLÜ TAHLİL

Bunların dışında kliniğimizde EKG ile tiroid ve batın ultrason cihazımız var. Her türlü kan tahlili ve biyopsiyi yaparak doku tetkiki için ön hazırlığı kliniğimizde yapabiliyoruz, anlaşmalı olduğumuz laboratuvarlar var. Bunun dışında damardan tedavi uygulamaları, damar içi serum uygulamalarımız da mevcut. Yaşlanmayı geciktirici anti aging özelliği taşıyan glutatyon uygulaması; yüksek doz C vitamini, B vitamini kompleksleri; saç için keratin üretimini arttıran hair kokteyl ve yağ yakımını artırıcı, karnitin içeren fat burning kokteyl serumlar; birçok vitamin ve mineral eksikliğini gidererek hücrelerimizin jeneratörü olan mitokondriyi besleyen, böylece enerji ve dinçlik sağlayan Myer’s kokteyli uygulamasını da kliniğimizde yapıyoruz. Özellikle uzun yaşam longevity tedavilerinde kullanılan resveratrol, NMN ve NAD moleküllerinin hem damardan hem de ağız yoluyla uygulamalarını kişiye özel olarak hesaplayıp uygulamaktayız. Çocuk sahibi olmak isteyen çiftlere veya cinsel güçsüzlük ve iktidarsızlık sıkıntısı olan hastalara da çeşitli hormon desteği ile yardımcı olabilmekteyiz.”

 

Alikahya Fatih Mahallesi, Muhabbet Sokak, No: 4, İzmit/Kocaeli

TEL: (0262) 502 38 88

GSM: 0544 443 35 41

@endo.klinik

@drtugbaarkan

www.tugbaarkan.com.tr

NASIL ARANDI: #endo klinik # ozon sauna # endokrinoloji # bölgesel incelme

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.