23-04-2024 09:32

Su Akademi Türkiye’ye görkemli açılış

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 15/11/2021
Kentimizde geniş bir kesim tarafından ‘Su Perisi’ olarak tanınan başarılı yüzme eğitmeni Ebru Gücin, kurucusu olduğu Su Akademi Türkiye Sağlıklı Yaşam ve Spor Merkezi’nin açılışını görkemli bir törenle gerçekleştirdi
.stripslashes($urun->baslik).

Yetişkin, okul öncesi, bebek ve özel bireyler yüzme antrenörü, aqua fitness pro eğitmeni, uluslararası halliwick ve watsu uygulayıcısı, pilates antrenörü ve Su Akademi Türkiye Sağlıklı Yaşam ve Spor Merkezi’nin kurucusu Ebru Gücin, merkezinin pandemi sebebiyle ertelenen açılışını geçtiğimiz günlerde görkemli bir törenle gerçekleştirdi. Alikahya Mahallesi Sakıp Sabancı Bulvarı üzerinde hizmet veren Su Akademi Türkiye’nin açılışına geniş bir davetli topluluğu katılım gösterdi.

YOĞUN KATILIM

Merkezin kurucusu Ebru Gücin ve Su Akademi Türkiye İşletme Müdürü Fizyoterapist Oğuz Gücin’in ev sahipliğinde gerçekleşen tören, bando gösterisiyle başladı. Gücin ailesinin konuklarla yakından ilgilendiği etkinliğe kentimizin iş, siyaset ve spor camiasından pek çok isim katıldı. BBP İl Başkanı Remzi Kaya, İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya açılışa katılanlar arasındaydı. Törende Kocaeli Geçlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Turgay Bulut, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürü Sezer Ceyhan, Türk Diyanet-Sen Kocaeli Şube Başkanı Mehmet Ali Karadaşlı, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan ile Su Akademi Türkiye Sağlıklı Yaşam ve Spor Merkezi öğrencileri ve velileri de hazır bulundu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Açılış konuşmasını; Su Akademi Türkiye Sağlıklı Yaşam ve Spor Merkezi’nin işletme müdürü Oğuz Gücin yaptı. Su Akademi Türkiye’nin açılış törenini gerçekleştirmekten dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Gücin, konuklara katılımlarından dolayı teşekkür etti. Ardından mikrofona gelen Ebru Gücin, “Su ile bir rahatsızlık sonucunda başlayan bağım, bugün bu noktaya kadar geldi. Şu an gereken tüm sertifikaları almış bir eğitmenim.

KURDELEYİ ÖĞRENCİLERİYLE KESTİ

Pandemi nedeniyle bir süre ara vermiş olsak da yeniden öğrencilerimle buluştuğum için çok mutluyum” dedi. Yapılan konuşmaların ardından, Su Akademi Türkiye’nin açılış kurdelesini özel gereksinimli öğrencileriyle birlikte kesen Ebru Gücin, daha sonra konuklarıyla bol bol sohbet ederek tebrikleri kabul etti. Gücin, bu güzel günün anısına Su Akademi Türkiye öğrencileriyle bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

 

 

 

NASIL ARANDI: #suakademi #oğuzgücin #fizyoterapist #suileiyileştirme #hidroterapi #alikahya #sağlık #kas #heryaş #uzmankadro #suakademimüdürü

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.