27-04-2024 06:34

SPA’DA RAHATLAMA ZAMANI

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 06/10/2021
Stresten uzaklaşıp huzuru bulmak, ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirmek istiyorsanız, DoubleTree by Hilton Kocaeli Bonheur SPA Merkezi tam size göre
.stripslashes($urun->baslik).

Modern toplumun hastalığı olarak bilinen stres artık günlük yaşamımızın bir parçası haline geldi. Şehir hayatı, iş hayatı, okul hayatı derken hemen hemen hepimiz, yaş fark etmeksizin stresle yüzleşmek zorunda kalıyoruz. Üstelik birçok hastalığın ana sebebi olarak da karşımıza çıkan stres, yaşam kalitemizi düşürmekle kalmıyor, sağlığımızı da olumsuz etkiliyor. Hem bedenimizde hem de ruhumuzda büyük bir baskı ve gerginlik yaratıyor. Bu aşamada insanın kendisini mutsuz ve yorgun hissetmesi kaçınılmaz oluyor.

Kaçış yolu aradığınız tam bu noktada tüm stresinizi geride bırakabileceğiniz bir yere ne dersiniz? Şehir merkezinden çok uzaklaşmadan büyülü bir dünyaya adım atmak ister misiniz? O halde sizi 2019 yılında hizmete açılan DoubleTree by Hilton Kocaeli’nin SPA merkezine alalım. İlimizin başarılı iş adamlarından Murat Mustafa Satı tarafından Kartepe mevkiinde, D-100 Karayolu üzerinde bulunan DoubleTree by Hilton Kocaeli, sunduğu imkanlarla SPA merkezinde de kaliteyi ve konforu üst segmentte yaşatıyor.

SAUNA VE HAMAM

DoubleTree by Hilton Kocaeli Bonheur SPA Merkezi, 800 metrekarelik bir alanda faaliyet gösteriyor. 4 kişilik profesyonel bir ekibin hizmet verdiği SPA merkezinde fitness salonundan masaj odalarına, yarı olimpik yüzme havuzundan çocuk havuzuna, jakuziden Türk hamamına, buhar odasından saunaya, şok duşundan dinlenme odasına kadar her türlü donanım mevcut. Bay-bayan soyunma odalarının da yer aldığı SPA merkezinde 3 adet masaj odası bulunuyor. Tek kişilik masaj odalarının yanı sıra eşlerin kullanımına uygun çift kişilik masaj odaları da var.

GÜNLÜK KULLANIM

SPA merkezi, otel müşterilerinin yanı sıra dışarıdan gelecek misafirlerin kullanımına da açık. Hafta içi ve hafta sonu 09.00-22.00 saatleri arasında DoubleTree by Hilton Kocaeli Bonheur SPA Merkezi’nden dilediğiniz gibi yararlanabilirsiniz. Dilerseniz, ısıtmalı sistemle çalışan yarı olimpik yüzme havuzunda yaz-kış yüzebilir, saunada rahatlayıp, şok havuzunda yeniden kendinize gelebilirsiniz. Jakuzide keyifli vakit geçirebilir, dinlenme odasında stresin yol açtığı tüm sorunları geride bırakabilirsiniz.

BALİ’DEN GELDİLER

Stresten kurtulmanın en kolay yollarından biri de masaj. DoubleTree by Hilton Kocaeli Bonheur SPA Merkezi’nde konusunda uzman ve eğitimli 3 kadın, 1 erkek terapist görev yapıyor. Kadın terapistlerden 2’si, Bali’de masaj konusunda uzmanlık eğitimi veren okuldan mezun. Erkek terapist ise ilimizde geniş bir kesim tarafından tanınan sporcu masörü. Rahatlatıcı, sakinleştirici, şekillendirici, toparlayıcı, antrenman sonrası dinlendirici masaj seçeneklerinin bulunduğu merkez, randevu sistemiyle çalışıyor. Özel aromatik yağların kullanıldığı masajın yanı sıra kese-köpük masajıyla da vücudunuzu arındırıp, rahatlayabilirsiniz.

GELİN HAMAMI

DoubleTree by Hilton Kocaeli Bonheur SPA Merkezi’ndeki Türk hamamı bu yıl çok sayıda gelin hamamı organizasyonuna da sahne oldu. Gelin hamamı dışında özellikle doğum günü kutlamaları için havuz başı partilerinin de yapıldığı SPA merkezinde zaman zaman eğlenceli anlar da yaşanıyor. Pandemi döneminde tüm tedbirlerin alındığı, hijyen kurallarının harfiyen uygulandığı SPA merkezine ve fitness salonuna 3, 6 ya da 1 yıllık üye olarak, rahatça kullanım sağlayabilirsiniz.

 

İLETİŞİM

Adres: Ataevler Mah., Özgürlük Cad., Sapanca Kavşağı, No:4B, Kartepe/Kocaeli

Telefon: (0262) 300 40 00

Instagram: doubletreekocaeli

 

 

NASIL ARANDI: #doubletree #doubletreebyhiltonkocaeli #bonheur #spamerkezi #rahatlama #masaj #dinlenme #güzellik #detoks #hamam #sauna #muratmustafasatı #kalite #stres #profesyoneleğitilmişkadro

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.