27-07-2024 08:56

Sigortada güvenin adı: Kırkbir Sigorta

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 31/05/2024
Kırkbir Sigorta’nın sahibi Faruk Şahin, bireysel ve kurumsal müşterilerine geniş bir yelpazede güvenilir hizmet sunuyor
.stripslashes($urun->baslik).

Aksaray Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü’nden mezun olduktan sonra iş hayatına farklı bir sektörde atılan; 2008 yılında girdiği sigortacılık sektöründe kendisini geliştiren ve edindiği tecrübeler ışığında 2011 yılında kendi şirketi Kırkbir Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti.’yi kuran Faruk Şahin, 2022 yılında Körfezkent Ticaret Merkezi’ndeki yeni ofisine taşınarak, hizmet kalitesini daha da yükseltti.

DİNAMİK BİR KADRO

Kırkbir Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. bünyesinde 5 kişilik dinamik ekibiyle hizmet veren Faruk Şahin, sektörde güvenilir bir danışman olarak tanınıyor. Kırkbir Sigorta; kaskodan trafik sigortasına, konut sigortasından sağlık sigortasına kadar her alanda hizmet veriyor. Araç sahipleri, Kırkbir Sigorta ile araçlarını güvence altına almanın, emin ellerde olmanın huzurunu yaşıyor.

 

KAPSAMLI ÇÖZÜMLER

İş yeri ve konut sigortasında da müşterilerine kapsamlı çözümler sunan Kırkbir Sigorta, işletmelerin ve ev sahiplerinin karşılaşabileceği riskleri minimize ederek, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutuyor. Sağlık sigortası alanında da uzmanlaşan Kırkbir Sigorta, özel ve tamamlayıcı sağlık sigortaları ile müşterilerinin sağlık harcamalarını güvence altına alıyor.

 

KURUMSAL SİGORTA

Ticari araç grupları, otobüsler, kamyonlar ve çekici grupları gibi özel alanlarda uzmanlaşmış bir sigorta şirketi olan Kırkbir Sigorta; liman sorumluluk, saha sorumluluk poliçeleri ve iş yeri sigortaları gibi kurumsal sigorta çözümleriyle de müşterilerine yardımcı oluyor. Kırkbir Sigorta, kurumsal müşterilerinin ihtiyaçlarını en iyi ve en uygun şekilde karşılayarak, sektördeki yerini sağlamlaştırıyor.

KÖRFEZ YETKİLİ ACENTESİ

Kırkbir Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd.Şti.; Ak Sigorta, Sompo Sigorta, Quick Sigorta, AcnTurk Sigorta ve Hepiyi Sigorta’nın Körfez yetkili acentesi olarak sektörde güçlü bir konumda bulunuyor. Müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutan Faruk Şahin ve ekibi, bireylere ve kurumlara sahip oldukları değerleri korumaları konusunda yardımcı olurken, aynı zamanda sektördeki yenilikleri yakından takip ederek en uygun sigorta çözümlerini sunmayı da hedefliyor.

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.