27-07-2024 07:47

Hayalinizdeki düğün için yeni adresiniz… Keyf-i Ala Wedding

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 31/05/2024
Açık havada, denize nazır bir mekanda, yeşillikler arasında, romantik bir ortamda kır düğünü yapmak istiyorsanız, Keyf-i Ala’yı görmeden karar vermeyin!
.stripslashes($urun->baslik).

İlimizin tanınmış iş kadınlarından biri olan, erken yaşta iş hayatına atılan, depremde yaşadığı büyük yıkımdan sonra babasının emanetine sahip çıkan ve genç yaşta Aytaş Hafriyat’ın başına geçerek erkek egemen bir sektörde fırtınalar estiren Hatice Duysak, ‘en büyük destekçilerim’ dediği kardeşleri Mustafa Duysak ve Arzu Duysak ile birlikte yeni bir sektöre daha adım attı. Gölcük Kavaklı Sahili’nde bulunan Keyf-i Ala Cafe Restaurant’ı üç yıl önce devralan Hatice Duysak, kardeşleriyle birlikte işlettiği mekanı yoğun talep üzerine cemiyetlere açtı.

DENİZE NAZIR MEKAN

Keyf-i Ala Wedding olarak yeni bir yapılanmanın içine giren Duysak kardeşler, normal zamanda kafe-restoran hizmeti verdikleri mekanda artık söz, nişan, nikah, kokteyl, kına, düğün, sünnet düğünü gibi organizasyonlar da yapıyor. Açık havada, denize nazır bir mekanda, yeşillikler arasında, romantik bir ortamda kır düğünü yapmak istiyorsanız ve mekan arayışındaysanız, Keyf-i Ala’yı görmeden sakın karar vermeyin! Hem mekanın atmosferine bayılacak hem de size sunduğu sınırsız seçenekler sayesinde hayalinizdeki düğünü gerçekleştirebileceksiniz.

SADECE HAYAL EDİN

Gölcük Kavaklı Sahili’nin en güzel noktasında bulunan Keyf-i Ala’nın denize nazır bahçesi, aynı anda 1400 kişiyi ağırlayabilecek kapasiteye sahip. Etrafı çitle çevrili olduğu için güvenlik sorununun bulunmadığı, otopark sıkıntısının da yaşanmadığı mekanda, hayalindeki düğünü gerçekleştirmek isteyenlere her türlü hizmet sunuluyor. “Siz sadece hayal edin” diyen Hatice Duysak, “Mekanın süslenmesinden catering hizmetine, orkestradan fotoğraf çekimine kadar her türlü ayrıntıyla biz ilgileniyoruz. Size sadece gecenin keyfini çıkarmak kalıyor” diyor.

YATLA GELEBİLİRSİNİZ

Cemiyetler için profesyonel bir ekiple çalıştıklarını belirten Hatice Duysak, “Bünyemizdeki organizasyon firmasıyla birlikte cemiyet sahiplerine iki ayrı konsept sunuyoruz. Bununla birlikte masa süslemesinden sandalyeye kadar her türlü değişikliği yapabiliyoruz. İkramlar ve orkestra konusunda da seçenekler çok. Kına konseptinde dansçı kızlardan davul şova, sünnetlerde mehter takımına kadar çeşitli seçeneklerimiz mevcut” diye konuşuyor. Keyf-i Ala, düğün mekanına yatla geliş imkanı da sunuyor. Siz de İzmit Körfezi’nin muhteşem manzarası eşliğinde, keyifli bir ambiyansta kır düğünü yapmak isterseniz Keyf-i Ala’ya uğramadan karar vermeyin!

 

Denizevler Mah., Sahil Cad., No: 33 Gölcük/KOCAELİ

Telefon: 0 539 485 53 41

ikeyfialawedding

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.