27-07-2024 09:15

Ev dekorasyonunuza yeni bir soluk: Hatun Perde

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 31/05/2024
İzmit’te beş yıldır hizmet veren Hatun Perde, hem kişiye özel tasarımlarla hem de hazır perde seçenekleriyle evinizin havasını değiştiriyor
.stripslashes($urun->baslik).

Perdeler, ev dekorasyonunun vazgeçilmez unsurlarından… Doğru seçilmiş perde tasarımları sayesinde ev dekorasyonuna yepyeni bir soluk getirmek ve mekanların atmosferini büyük ölçüde değiştirmek  mümkün. Perde seçiminde işin uzmanından görüş almak ve  önerilerinden faydalanmak ise işimizi kolaylaştıran unsurların başında geliyor. İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde hizmet veren Hatun Perde; kalite odaklı hizmet anlayışı ve trendleri yakalayan ürünleriyle perde seçimi noktasında müşterilerinin yanı başında.

ÖZGÜN VE ESTETİK PERDE SEÇENEKLERİ

Ticaret hayatında uzun yıllar boyunca edindiği deneyimi 5 yıl önce perde sektörüne taşıyan Hatun Koç tarafından kurulan Hatun Perde, İzmit’te evini dekore eden ya da perdelerini yenilemek isteyenlerin aklına gelen ilk adreslerden biri. Hatun Hanım’ın, kızları Şevval ve Şeyma’nın da desteğiyle işlettiği Hatun Perde, ev dekorasyonunda özgün ve estetik çözümler arayanlara birbirinden şık ve kaliteli perdeler sunarak yardımcı oluyor. Her müşteriye özel hizmet anlayışı ve kalitesini ispatlamış markalarla sektörde güvenilir bir tercih haline gelen Hatun Perde; Hatun Hanım’ın iç mekân tasarımına olan ilgisi ve özenli seçimleriyle de fark yaratıyor.

 

DİKİMİ KENDİLERİ YAPIYOR

Sektörün önde gelen markalarıyla iş birliği içinde olan mağaza, müşterilerine kendi bünyesindeki üç dikim atölyesiyle hizmet veriyor. Her bütçeye uygun perde imkanı sunan Hatun Perde’nin, hazır perde satışı yapan bir de outlet mağazası bulunuyor.  Hazır perdelerde Taç, Brillant, Mısırlı, Asya, Bronz, Yavuz Hatip gibi kaliteli markaların ürünlerinin satışını yapan Hatun Koç; özel dikim perdelerde kullanılan Vakko markalı ürünlerin müşterilerinin büyük beğenisini kazandığını söylüyor.

ABARTIDAN UZAK TRENDLER

2024 yılında, perde modellerinde tek renk, doğal ve yumuşak tonların ön planda olduğundan, ağır ve abartılı perdelerin tercih edilmediğini söyleyyen Hatun Koç, özellikle pastel renkler ve doğal dokuları tercih eden müşterileri için geniş bir yelpaze sunuyor. Hatun Perde’nin yakın zamanda hedeflerinden biri, Yuvacık’ta büyük bir mağaza açarak müşteri kitlesini genişletmek.

 

Mehmet Ali Paşa Mah. Zincirlikuyu Cad. No: 63 İzmit/Kocaeli

Tel: 0552 000 71 08

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.