27-07-2024 12:24

Gedik Yatırım'a birincilik ödülü

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 31/05/2024
Gedik Yatırım İzmit Şubesi, 2023 yılında tüm şubeler arasında birinci oldu ve ‘en fazla toplam gelire sahip şube’ ödülünü kazandı
.stripslashes($urun->baslik).

Gedik Yatırım İzmit Şubesi, 2023 yılını çok verimli bir şekilde tamamladı hatta Türkiye genelindeki tüm şubeler arasında birinci olarak, ‘en fazla gelire sahip şube ödülü’nü de kazandı. 2024 yılına da her geçen gün artan yatırımcı ilgisiyle giren Gedik Yatırım İzmit Şubesi’nin müdürü Özer Sevimli, Kocaeli halkına ilgisinden ötürü teşekkür ederken, her alanda halkı desteklemeye ve bilgilendirmeye devam edeceklerini söyledi. Özer Sevimli, Gedik Yatırım İzmit Şubesi olarak yaptıkları çalışmaları Kocaeli Life dergisine anlattı.

Özer Bey, İzmit şubesi olarak 2023 yılını nasıl geçirdiniz?

2023 yılını hem Gedik Yatırım ailesi hem de İzmit şubesi olarak çok güzel tamamladık. Seçim sonrası ortaya konulan ekonomi politikalarıyla birlikte piyasalara olan güvenin artması, yatırımcıların sermaye piyasası ürünlerine dönüşünü hızlandırdı. Biz de İzmit şubesi olarak gelişmeleri yatırımcılarımız ile gerek şubemizde gerekse ziyaretler yaparak yakından takip ettik. 2023 yılında Gedik Yatırım’ın tüm şubeleri arasında ‘en fazla toplam gelire sahip şube ödülü’nü almamız da ne kadar çok çalıştığımızın ve İzmit halkının bizi nasıl benimsediğinin bir göstergesi.

Bireysel yatırımcılar için yaptıklarınızı TV – sosyal medya ve diğer kanallardan takip ediyoruz. Peki, kurumsal firmalar için neler yapıyorsunuz?

Herkes Gedik Yatırım’ı, Borsa İstanbul üzerinden hisse senedi alım satımı yapılabilen bir platform olarak görürken, aslında biz piyasanın her alanında yatırımcılarımızın yanındayız. İlimizde ihracat yapan, üretim maliyetlerini karşılarken döviz kullanan ve dövizle ilgili yatırım yapan onlarca işletme var. Biz ticari müşterimizin öncelikle kur kaynaklı risklerini türev ürünlerle ortadan kaldırırken, elde ettikleri kaynakların değerlendirilmesi adımında da alternatif yatırım ürünleriyle destek olabilmekteyiz. Görüşme yaptığımız işletmeler, kendilerine sağladığımız çözümler sayesinde finansal riskleri düşünmeden üretim ve yatırımlarına kolaylıkla devam etmektedir.

Daha önce bir seminer yapmıştınız, büyük ilgi görmüştü, yatırımcılarla tekrar bir araya gelmeyi düşünüyor musunuz?

Sizler de yakından takip etmiştiniz, ilk yaptığımız seminer hem Kocaeli’de bir ilk olmuştu hem de kurumun şubesi olan tüm illerde yaptığı seminerlere bakıldığında rekor katılımla günü kapatmıştık. 2024 yılında sektörde söz sahibi kişilerle kapsamlı bir seminer planı yaptık, yakında tüm halkımıza duyurusunu yapacağız.

Geçtiğimiz günlerde Kocaeli Üniversitesi Ekonomi Kulübü ile ortak bir çalışma yaptık, öğrenci arkadaşlarımıza sermaye piyasalarına ilişkin bilgiler aktardık ve onlardan gelen soruları cevaplandırdık. Bu organizasyonların devamının geleceğini de ayrıca belirtmek isterim.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önderliğinde gerçekleştirilen Bilişim Fuarı etkinliğine aldığımız davet de bizi ayrıca memnun etti ve kısa sürede çok iyi hazırlanıp, ziyaretçilerimiz için çok güzel bir ortam oluşturduk. Bu fuar sayesinde Gedik Yatırım olarak hem sermaye piyasaları hem de sermaye piyasalarında kullanılan yapay zeka teknolojilerinde ne kadar iyi yerlerde olduğumuzu tanıtma fırsatını bulduk.

Gedik Yatırım İzmit Şubesi’nin yeni yılda da başarılarının devam etmesini diliyoruz.

İlginize ve Kocaeli halkının ilgisine çok teşekkür ederiz. Her geçen gün artan yatırımcı ilgisine aynı hızla karşılık vermek bizi çok mutlu ediyor. Biz aramıza katılacak yeni çalışma arkadaşlarıyla kadromuzu büyüterek, her alanda halkımıza destek vermeye, onları bilgilendirmeye devam edeceğiz.

 

Körfez Mah. Ankara Karayolu Cad. Dış Kapı No: 123/2 İç Kapı No:9

İzmit/Kocaeli

Telefon: 0 262 999 18 14

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.