27-07-2024 08:56

Kocaeli'nin ilk sağlık plazası Meditorium Plaza

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 31/05/2024
Solin İnşaat farkıyla hekimlere, sağlık çalışanlarına ve onların ihtiyaçlarına özel olarak projelendirilen Meditorium Plaza, taşıdığı özelliklerle Kocaeli’de bir ilk olma niteliği taşıyor
.stripslashes($urun->baslik).

Solin İnşaat tarafından kent ticaretinin kalbinin attığı İzmit Yeşilova Mahallesi’nde hayata geçirilen Meditorium projesinde sona gelindi. Kocaeli’nin sadece hekimlere, sağlık çalışanlarına ve onların ihtiyaçlarına özel olarak projelendirilen ilk sağlık plazası olma özelliği taşıyan Meditorium’da hayat temmuz ayında başlıyor. Bünyesinde bulunan 60 adet muayenehane ve 8 dükkan ile İzmit’te sağlık alanındaki büyük bir ihtiyaca cevap verecek olan Meditorium, gerek proje özellikleri gerek ayrıcalıklı lokasyonuyla büyük beğeni topladı.

ÖZEL OLARAK TASARLANDI

Sedye asansöründen koridor genişliklerine kadar her konuda Sağlık Bakanlığı yönetmeliklerine uygun olarak projelendirilen ve sadece sağlık çalışanlarına hitap eden Meditorium’da büyüklükleri 80 ila 320 metrekare arasında değişen 60 adet muayenehane, tamamen hekimlerin ihtiyaçları göz önüne alınarak tasarlandı. Giriş katındaki lobi bölümünde 150 metrekarelik bir karşılama alanının bulunduğu projede, her katta 30 metrekare bekleme holüne yer verildi.

Plaza bünyesindeki 8 adet dükkan ise medikal malzeme satışı, eczane, görüntüleme merkezi, evde bakım faaliyetleri, çiçekçi ya da kafe-restoran olarak hizmet verecek şekilde planlandı.

ÇOK BEĞENİLDİ

Meditorium, konumu itibariyle de son derece merkezi bir noktada bulunuyor. Ulaşım sorunu bulunmayan bölge, ç̧evre bağlantı yollarına ve şehir içi toplu ulaşım araçlarına yakınlığı ile de tercih ediliyor. Otopark sıkıntısının da yaşanmayacağı projede, 90 araç kapasiteli açık ve 61 araç kapasiteli kapalı otopark bulunuyor. Sıra dışı özellikleri, inşaat kalitesi ve sunduğu ihtiyaca yönelik çözümlerle Kocaeli’de faaliyet gösteren hekimlerin ve sağlık sektörü çalışanlarının büyük beğenisini kazanan Meditorium’un satışında yetkili olan tek firma ise Century 21 Project Gayrimenkul.

DEĞER KATACAK

Meditorium’un kentimizdeki çok büyük bir ihtiyaca cevap vereceğini söyleyen Century 21 Project Gayrimenkul’un sahibi mimar Yalçın Ergen, “Meditorium, gerek hekimlerin ihtiyaçları gerekse hasta konforu göz önüne alınarak titizlikle çalışılmış bir proje ve yatırım değeri de çok yüksek” diyor ve ekliyor: “Gerek bulunduğu bölgeye gerekse kentimize büyük değer katacak bu projede yer almak isteyen herkesi Century 21 Project Gayrimenkul ofisine bekliyoruz.”

 

CENTURY 21 PROJECT GAYRİMENKUL

Adres: Körfez Mah. Yüce Rıfat Sok. no:37/11 İzmit/Kocaeli

Telefon: (0262) 325 70 00

Instagram: century21project_tr

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.