26-04-2024 00:13

Sıcak yemekleriyle deprem bölgesindeler

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 17/02/2023
Türkiye, Kahramanmaraş merkezli 10 ilde yıkıma sebep olan 7.7 ve 7.4 şiddetindeki depremlerle derinden sarsıldı. Depremzedeler için bölgeye yapılan yardımlara bir yenisi eklendi. Evyap ve Evyapport firmalarının başlatmış olduğu organizasyon ile depremden etkilenen vatandaşlar için Hatay’ın Antakya ilçesinde aşevi kuruldu
.stripslashes($urun->baslik).

Girişimci iş kadını ve şef Nebiye Topuz’un da aralarında bulunduğu gönüllülerden oluşan ekiple birlikte Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen vatandaşlar için Hatay’ın Antakya ilçesinde üç öğün sıcak yemek yapılan bir aşevi kuruldu.

Evyap ve Evyapport’un organizasyonu ile Hatay’ın Antakya ilçesinde depremzedeler için kurulan aşevine gönüllü olarak Sedat Topuz, Gökhan Ebaş, Caner Erdem, Orkun Eren, Nebiye Topuz, Seda Kanbur, Serpil Zekiriya, Cevdet Turan, İrem Sevgili, Sema Fıçıcı, Cennet Lisa ve Elif Öztunç katılım sağladılar.

Proje kapsamında şefler ve gönüllüler tarafından hazırlanan çeşit çeşit yemek, vatandaşlara ve bölgede çalışma yürüten ekiplere günde üç öğün ikram edilirken bugün de Miraç Kandili dolayısı ile depremde hayatını kaybedenlerin anısına helva kavrulup depremzede vatandaşlara ikram edildi.

NASIL ARANDI: #güncel # deprem # türkiye # kahramanmaraş # hatay # antakya # nebiye topuz

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.