28-03-2024 18:42

Kocaeli alışveriş ve eğlenceye doydu: SHOPPINGFEST

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 17/02/2023
Fulya Kılıçoğlu ve Buse Kavşut’un organizasyonuyla ilki ocak ayında ilimizde düzenlenen ShoppingFest’e katılanlar, iki gün boyunca hem alışverişe hem de eğlenceye doydu
.stripslashes($urun->baslik).

Haber: Busenur Özcan

Kocaeli'nin iki başarılı iş kadını Fulya Kılıçoğlu ve Buse Kavşut ortaklığında kurulan Vanilla.Co tarafından ilki ilimizde düzenlenen ShoppingFest, 13-14 Ocak tarihlerinde Dedeman Kartepe Kocaeli Otel’de gerçekleştirildi. Kocaeli ve çevre illerden yüze yakın markanın katıldığı festival, iki gün boyunca binlerce ziyaretçiyi ağırladı. Fulya Kılıçoğlu ve Buse Kavşut’un kusursuz organizasyonuyla planlanan ShoppingFest, yeme-içme firmalarının tadım etkinlikleri, tanınmış blogger’lar ve influcer’lar ile yapılan söyleşiler; DJ, trio ve bando performansları; dans gösterileri, defileler, hediyeler, çekilişler ve çeşitli ikramlarla başından sonuna kadar neşe içinde geçti. 

DEVAM EDECEK

Festivale katılarak Dedeman Kocaeli Kartepe Otel’de bir araya gelen markalar, iki gün boyunca ziyaretçilere ürün ve hizmetlerini tanıtırken, ziyaretçiler de eğlence ve alışveriş keyfini bir arada yaşayabilecekleri bir etkinlikte bulunmanın mutluluğunu yaşadı. 

ShoppingFest, organizasyonun mimarları Fulya Kılıçoğlu ve Buse Kavşut’un yaptığı kısa ‘hoş geldiniz’ konuşmasıyla başladı. Festivalde stant açan firmalara katılımları için teşekkür eden ikili, ShoppingFest etkinliklerinin devam edeceğinin de müjdesini verdi. Açılışın ardından ziyaretçiler; giyimden kozmetiğe, yeme-içme sektöründen sağlığa, aksesuardan ev tekstiline, ayakkabıdan çantaya, çiçekten çikolataya her sektörden pek çok markanın stantlarını keyifle gezerek alışveriş yaptı.

 

GÖRSEL ŞÖLEN

Festival, sadece Kocaeli’nin sosyal hayatını canlandırmakla kalmadı, ülkemizin alanında isim yapmış simalarını da kent insanıyla buluşturdu. Ünlü moda tasarımcısı Siren Ertan, başarılı model ve pilates eğitmeni Ebru Şallı ve Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Genel Başkanı Semra Çetinkaya’nın söyleşileriyle renk kattığı festivalde kent insanı iki gün boyunca hem eğlenceye hem de alışverişe doydu. Sergilenen performanslarla oldukça hareketli ve renkli geçen festival için Dedeman Kartepe Kocaeli Otel şefleri de bir şov hazırlamıştı. Şefler tarafından hazırlanan sokak lezzetleri ve sıcak şarap ikramının yanı sıra yapılan ateş şov da festivale katılanlara görsel bir şölen sundu. 

SOSYAL SORUMLULUK 

Fulya Kılıçoğlu ve Buse Kavşut tarafından düzenlenen ShoppingFest, alışveriş etkinliğinin yanı sıra bir de sosyal sorumluluk projesi içeriyordu. Elde edilen gelirin bir kısmının Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’ne aktarıldığı festivale, ünlü model ve pilates eğitmeni Ebru Şallı da dernek yararına gönüllü olarak katıldı. Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Genel Başkanı Semra Çetinkaya yaptığı konuşmada Fulya Kılıçoğlu, Buse kavşut ve Ebru Şallı’ya, derneğe sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür etti. Çetinkaya’dan sonra mikrofona gelen Ebru Şallı da festivale katılmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, katılımcılara güzellik ve sağlık ile ilgili tüyolar verdi.

DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Etkinliğin unutulmaz anlarından biri de Ebru Şallı’ya yapılan doğum günü sürprizi oldu. Renkli görüntülere sahne olan bu anlarda, ünlü model, Patisserie Nebiyye tarafından hazırlanan 3 katlı doğum günü pastasının üzerindeki mumları alkışlar eşliğinde söndürdü. Festivalin ünlü konuklarından birisi de tasarımları ile olduğu kadar yaşam stili ve duruşuyla da fark yaratan moda tasarımcısı Siren Ertan’dı. Ertan, kendisiyle yapılan söyleşide hakkında merak edilenleri ve güzellik sırlarını paylaşarak, katılımcılara modayla ilgili tüyolar verdi. Söyleşiler, sahne şovları, ikramlar ve diğer performansların aralıksız sürdüğü ShoppingFest’e katılanlar, Fulya Kılıçoğlu ve Buse Kavşut’a bu keyifli organizasyon için teşekkür ederek böyle etkinliklerin devamını diledi. 

 

NASIL ARANDI: #shoppingfest # ebru şallı # siren ertan # moda # alışveriş # festival # kocaeli # kartepe # kocaeli life

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.