20-04-2024 16:55

ShoppingFest’e hazır mısınız?

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 02/01/2023
Fulya Kılıçoğlu ve Buse Kavşut’un organizasyonuyla ilki ilimizde düzenlenen ShoppingFest için geri sayım başladı. Festival, Kocaeli ve çevre illerden gelen pek çok markayı kent insanıyla buluşturacak
.stripslashes($urun->baslik).

Kocaeli’nin iki başarılı iş kadını Fulya Kılıçoğlu ve Buse Kavşut’un organizasyonuyla ilki ilimizde düzenlenen ShoppingFest’in detayları netleşti. 13-14 Ocak 2023 tarihlerinde Dedeman Kartepe Kocaeli Otel’de gerçekleştirilecek olan ve kentin sosyal hayatına büyük canlılık getireceğine kesin gözüyle bakılan alışveriş festivali, farklı sektörlerden pek çok markayı Kocaelililerle buluşturacak. ShoppingFest’e sadece Kocaeli’den değil çevre illerden de pek çok marka katılacak.

HER SEKTÖRDEN

Hokka Atelier Designer markasının kurucusu Fulya Kılıçoğlu ile ev aksesuarları ve dekoratif ürünler üzerine son derece başarılı çalışmalara imza atan Buse Kavşut ortaklığında kurulan Vanilla.Co tarafından düzenlenen ShoppingFest, Kocaeli markalarını daha geniş kitlelere tanıtacak ve kent ekonomisine katkı sağlayacak. Kocaeli dışında İstanbul ve Sakarya markalarını da alışveriş tutkunlarıyla buluşturacak olan festivale giyimden kozmetiğe, yeme-içme sektöründen sağlığa, aksesuardan ev tekstiline, ayakkabıdan çantaya, çiçekten çikolataya kadar ürünlerini ya da verdiği hizmeti daha geniş kitlelere ulaştırmak isteyen markalar katılacak.

RENGARENK BİR ORTAM

Dedeman Kartepe Kocaeli Otel’de iki gün boyunca devam edecek festivalde toplam 70 marka stant açacak. Her firmaya kendisini ifade edebileceği bir alanın ayrıldığı etkinlikte dileyen firmalar satış yapacak, dileyen workshoplar düzenleyecek. Yeme-içme firmalarının tadım etkinlikleri; tanınmış blogger’lar ve influcer’lar ile yapılacak söyleşiler; DJ, trio ve bando performansları, dans gösterileri, defileler, hediyeler, çekilişler, çeşitli ikramlarla renklenecek olan festival için Dedeman Kartepe Kocaeli Otel de bir şov hazırladı. Dedeman’ın başarılı şefleri tarafından hazırlanan sokak lezzetleri ve sıcak şarap ikramının yanı sıra yine şefler tarafından yapılacak ateş şov da festivale katılanlara görsel bir şölen sunacak.

ÜNLÜ KONUKLAR

ShoppingFest’in ağır topu ise ünlü moda tasarımcısı Siren Ertan olacak. Siren Ertan, etkinlikte moda ve stil hakkında bir söyleşi yaparak festivale katılanlarla trendler ve alışveriş konularında tüyolar paylaşacak. Fulya Kılıçoğlu ve Buse Kavşut tarafından düzenlenen ShoppingFest, alışveriş etkinliğinin yanı sıra bir de sosyal sorumluluk projesi içeriyor. Elde edilen gelirin bir kısmının Omurilik Felçlileri Derneği’ne aktarılacağı etkinliğe Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Genel Başkanı Semra Çetinkaya da katılım sağlayacak.

KİMLER KATILIYOR?

KVS Yapı, Moranka Otel, İtimat Emlak, Bölge Harita, Çavdar Mimarlık, Berre Kutlu Kavan Psikolojik Danışmanlık Merkezi, Sinem Karakaş Men, Özel Seymen Eğitim Kurumları, Vizyon Makine, Mert Kavşut İnşaat, Remax Kaptan ve Bursa İskender firmalarının sponsorluğuyla düzenlenen festivale stant açarak katılacak kurum ve kişiler ise şöyle: Buse Kavşut, Hokka Atelier&Designer, Şebnem Öztürk Organizasyon, Laliberte Catering, Luca Butik, Three Women, Precious Luxury, Wear&Home, VNV Official, Erdal Optik, Tılsım Çocuk, Beyaz Köşk, Çeşme Kahve, Eda Demirbaş Beauty Studio, Altın İğne, West Concept Combine, Monimello, The Ruhe, NO2 Butik, Sum Ceramic Sanat Atölyesi, Aysira Gelinlik, Bonita, Belizey, Sinem Karakaş Men, Luxury Parfüm, Rog Coffee, Mehlı̇ka’s Beauty Studio, Nebı̇yye Bakery&Patı̇sserı̇e, Dilek Demir Accessories, Nehir Özbey, Ceren Arapoğlu, Azim Gümüş, Clay Collection, Sukha Design, Selin Beauty, Ayşegül Şahin, Moda Çiçekevi, Kahve6 Patisserie, Ayşe İmrak, Desibu, Hürrem Aldinç, Zeynep Butik&Şal, S&B Gatta Shoes, EMS Studio, Bety Cafe, Soof Official, Fisun’un Gökkuşağı Atölyesi, Kalben Takı, Galina Atelier, Emlak Kılavuzu, Cotton Butik, Tanyeli Düğün Salonu, Monday, Alen Beauty, Maison Man.son, Nar Ağacı, Nu’melange Chocolate, Fitactiv, Engin Döviz, Özmenler, İtimat Emlak.

 

İletişim: 0534 725 54 34

NASIL ARANDI: #kocaeli # kocaelilife # kocaelinindergisi # kocaelidergisi # dergilik

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.