20-04-2024 18:58

S&B Gatta: Ayakkabı tutkunları buraya!

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 02/01/2023
Ayakkabı-çanta sektörünün Kocaeli’deki en tecrübeli isimlerinden Sedef Köşe tarafından işletilen S&B Gatta, her tarza hitap eden birbirinden şık ve kaliteli ürünleriyle müşterilerini hiçbir zaman hayal kırıklığına uğratmıyor
.stripslashes($urun->baslik).

Haber: Zeynep AKAR     Fotoğraflar: İsmail Hakkı TİMUÇİN

Ayakkabı, en sıradan kombinin bile kaliteli, şık bir ayakkabıyla bambaşka bir görünüme kavuşabileceğini bilen tüm kadınların tutkusu. Karşımıza sürekli farklı renk ve modellerle çıkan ayakkabı tasarımcılarının, her seferinde kalbimizi yeniden fethetmeyi başarmasının en büyük nedeni de bu. Görünen o ki topukludan düze, bottan çizmeye, spordan abiyeye her model ayakkabı moda tarihi boyunca olduğu gibi bundan sonra da gardıropların en vazgeçilmez parçası olmaya devam edecek.

27 YILLIK TECRÜBE

Ayakkabılar kıyafet tamamlama noktasında en büyük yardımcımız olsa da farklı, kaliteli ve şık ürünleri bir arada bulmak her zaman kolay değil. Eğer siz de ayakkabıcıların vitrininde hep aynı tasarımlara rastlamaktan; tarzınıza uygun, ayak sağlığınıza dost modelleri bulamamaktan şikayetçiyseniz henüz S&B Gatta ile tanışmamışsınız demektir. İlimizde ayakkabı modasına yön veren markaların başında gelen S&B Gatta, kaliteden vazgeçmeyen ve trendlerden uzaklaşmadan fark yaratmak isteyen ayakkabı tutkunlarının ilk adresi.

HER RENK, HER MODEL

27 yıllık tecrübesiyle ayakkabı-çanta sektörünün Kocaeli’deki en güvenilir isimlerinden birisi olan Sedef Köşe tarafından işletilen S&B Gatta, her zevke hitap eden birbirinden şık ve kaliteli ürünleriyle 2022-2023 kışında da müşterilerini hayal kırıklığına uğratmadı. Mağazasında Rugano, Kriste Bell, İloz, Nature Soft, Buckhead, İgor gibi yerli ve ithal markaların en kaliteli ürünlerini satışa sunan Sedef Köşe, abiye modelleri ise kendi markasıyla ürettiriyor. Ünlü markaların en trend ürünlerini, geniş bir renk yelpazesiyle bulabileceğiniz S&B Gatta’da stilettodan çizmeye, bot ve postaldan babete, kar ve yağmur botlarından abiyeye, sandaletten terliğe kadar her renk ve modelde yüzlerce ürün çeşidi mevcut.

ÖNCE AYAK SAĞLIĞI

Ürün seçiminde kaliteden asla vazgeçmeyen Sedef Köşe, “S&B Gatta’da her biri alanında kendisini kanıtlamış, çok başarılı markalarla çalışıyoruz. Bu nedenle kalite ve sağlamlık açısından mağazamızda satışa sunduğumuz her ürünün arkasındayız” diyor. Sedef Köşe için en önemli nokta ise müşterilerinin ayak sağlığı. Köşe, bu konudaki düşüncelerini “Çalışacağım markaları ve satışa sunduğum ürünleri ‘önce sağlık, sonra şıklık’ diyerek seçiyorum. Mağazamızdaki tüm ürünler iç-dış gerçek deridir; tabanları ise en kaliteli malzemelerden üretilmiştir” şeklinde ifade ediyor ve ekliyor: “Bugüne dek bu konudan asla taviz vermedim çünkü müşterilerimin ayak sağlığı her şeyden önemli.”

KİŞİYE ÖZEL TASARIM

Sedef Köşe, abiye konusunda ise oldukça iddialı. Her renk ve modelde abiye ayakkabıyı bizzat tasarlayarak İzmir’deki atölyesinde ürettiren Köşe, bu konuda özel sipariş de kabul ediyor. İstenilen renk ve modeli müşterilerinin ihtiyacı doğrultusunda tasarlayarak kişiye özel üretim yapan Köşe, “Benim için müşterilerimin memnuniyeti ve ayakkabıyla ilgili her sorunlarını S&B Gatta’da çözebileceklerini bilmeleri çok önemli. Bu nedenle abiye grubumuzda yapabileceklerimiz, müşterilerimizin hayal gücüyle sınırlı. Kullanacakları kıyafete göre istedikleri her renk ve modelde ayakkabıyı üretebiliriz” diyor.

HER TARZDA ÇANTA

S&B Gatta, sadece ayakkabı değil, müşterilerinin çanta ve aksesuar konusundaki ihtiyaçlarına da cevap veriyor. Her tarza hitap edebilecek onlarca çeşit çanta modelinin satışını gerçekleştiren Sedef Köşe, “Mağazamızda David Jones başta olmak üzere pek çok marka çantanın satışını yapıyoruz. Çantalarımız da en az ayakkabı modellerimiz kadar şık ve kaliteli. S&B Gatta’da ister şık ister spor olsun, her ayakkabıyı tamamlayacak bir çanta mutlaka var. Ayrıca abiye çantalarımız da çok beğeniliyor” diye konuşuyor.

TAKI VE AKSESUARLAR

S&B Gatta’da kombinlerinizi tamamlayacak aksesuarlar için de oldukça keyifli bir stant oluşturulmuş. Atkı, bere, çorap, şık şapkalar, kemerler ve birbirinden orijinal takıları bir arada bulabileceğiniz bu stantta yer alan ürünlerin bir bölümü Sedef Hanım ve ablası Mine Köşe’nin el emeğinin ürünü. Eğer siz de kalitesinden ve sağlamlığından endişe etmeden sezonun en trend ayakkabı-çanta-aksesuar modellerini bulabileceğiniz bir mağaza arayışındaysanız, S&B Gatta’ya mutlaka uğrayın, Sedef Hanım’ın tecrübesinden faydalanın!

İLETİŞİM:

Tepecik Mah. Feridun Özbay Cad. No:10/B İzmit/Kocaeli

Telefon: (0262) 321 81 28

@gattashoesandbags

NASIL ARANDI: #kocaeli # kocaelilife # kocaelinindergisi # kocaelidergisi # dergilik

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.