24-04-2024 09:26

Hürriyet çiftinden protokolü buluşturan düğün!

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 02/01/2023
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ile eşi Murat Hürriyet’in yakışıklı oğulları Aras’ın sünnet töreni, sadece kent protokolünü değil ülke siyasetinin önemli isimlerini de bir araya getirdi
.stripslashes($urun->baslik).

HABER: ELİF ÇARMAN

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ile eşi Murat Hürriyet, yakışıklı oğulları Aras’ın sünnet düğününü Tryp By Wyndham Otel’de düzenlenen rüya gibi bir organizasyonla gerçekleştirdi. Yaklaşık bin kişilik davetli topluluğunun katıldığı sünnet düğünü sadece kent protokolünü değil ülke siyasetinin önemli isimlerini de bir araya getirdi. Oğullarının ilk mürüvvetini görmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşayan Fatma-Murat Hürriyet çifti, gecede konuklarıyla yakından ilgilenerek örnek bir ev sahipliği sergiledi.

PROTOKOLDEN KATILIM

Kent protokolünün yanı sıra ülkemizin önemli siyasi isimlerinin de katılım gösterdiği düğünde; TBMM Başkanvekili ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Meclis Grup Başkanvekili ve CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP PM Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Ankara Milletvekilleri Tekin Bingöl ve Servet Ünsal, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Konya Tuzluca Belediye Başkanı Nurettin Akdoğan, Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, İzmit Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, İYİ Parti GİK Üyesi Cumali Durmuş, Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, CHP Kocaeli eski İl Başkanı Harun Yıldızlı, MHP Kocaeli eski İl Başkanı Yunus Emre Kurt, İYİ Parti Kocaeli eski İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Demokrat Parti Kocaeli İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, EMEP Kocaeli İl Başkanı Arzu Erkan, Gelecek Partisi İl Başkanı Serap Çakır, Vatan Partisi Kocaeli İl Başkanı Yalçın Arslan, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, Lastik İş Sendikası Genel Başkanı Alaaddin Sarı, Petrol İş Sendikası Genel Başkanı Süleyman Akyüz, Birleşik Metal İş Sendikası Genel Başkanı Adnan Serdaroğlu, KOTO Başkanı Necmi Bulut, DTO Meclis Başkanı İbrahim Aracı, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, Türk Metal Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Yakup Yıldız, dernek ve STK temsilcileri ile yakınları hazır bulundu.

AİLECE ZEYBEK GÖSTERİSİ

Şebnem Öztürk Organizasyon imzasını taşıyan gecede, Hürriyet çiftinin şıklığı dikkat çekti. Fatma Hanım’ın sarı renkli elbisesi içinde göz kamaştırdığı düğünde, Aras da smokiniyle adeta bir prens gibiydi. Tören Hürriyet çiftinin, oğulları Aras ile birlikte gerçekleştirdiği zeybek oyunuyla başladı. Hafızalardan uzun süre silinmeyecek sımsıcak görüntülere sahne olan bu anlar, davetliler tarafından coşkuyla alkışlandı. Zeybek performansının ardından mikrofona gelen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, sünnet düğününe katılım gösteren tüm davetlilere teşekkür ederek şunları söyledi:

KILIÇDAROĞLU’NDAN SELAM VAR

“Oğlumuz büyüdü… Aslında bu töreni 2 sene önce yapacaktık ama pandemi şartlarından dolayı ertelemek zorunda kaldık. Bu akşam hem sohbet edelim hem de oğlumuzun gönlü olsun istedik. Kentimizde her zaman bu kadar güçlü protokol olmuyor. Katılımlarından dolayı hem protokol üyelerine hem de sevgili dostlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” Hürriyet’tin ardından bir konuşma yapan CHP Meclis Grup Başkanvekili  ve CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel de “Ben bu düğüne, şu anda mecliste bütçe görüşmelerinde bulunan ama kalbi burada olan bütün milletvekillerimizin ve genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamını getirdim.

YAVAŞ’A BÜYÜK ALKIŞ

Bizler burada kendi evladımızın sünnet törenine ev sahipliği yapıyormuş gibi hissediyoruz. Güzel günlerde, iyi günlerde, aydınlık günlerde Aras’ın büyüyeceği yarınlarda hep birlikte olmayı arzu ediyoruz” ifadelerini kullandı. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ise Hürriyet ailesini tebrik ederek, “Yakın bir komşumun sünnet törenine geldim. Fatma Hanım ile uzun yıllar mecliste birlikte mücadele ettik. O dönemde meclisin göz bebeğiydi, şimdi İzmit’in göz bebeği. Sevgili Aras’ın bahtı açık olsun. İnşallah düğününde de birlikte oluruz” şeklinde konuştu. Gecede, salona büyük alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde giriş yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da bir konuşma yaptı.

BEBEKLİĞİNİ BİLİYORUM

Yavaş, konuşmasında, “Başkanımız, bizi İzmit’e daha önce de defalarca davet etmişti ancak hem pandemi süreci hem de yoğunluğumuz nedeniyle bir araya gelmek bugüne kısmet oldu. Bundan sonra görülüyor ki mecliste de çoğunluğu hep beraber elde edeceğiz. Allah Aras’ın damatlığını da göstersin inşallah” ifadelerine yer verdi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan sonra mikrofona gelerek gecenin son konuşmasını yapan TBMM Başkanvekili ve CHP Milletvekili Haydar Akar da “Bu düğünde biz de ev sahibiyiz. Aras’ı bebekliğinden beri tanıyorum, küçükken ona küçük panda derdim. Uzun zamandır görmemiştim, kocaman adam olmuş” şeklinde konuştu.

EĞLENCE HIZ KESMEDİ

Eğlencenin gece boyu hız kesmediği düğünde, Egemey Orkestrası sahne aldı. Söylediği birbirinden güzel ve hareketli parçalarla davetlileri coşturan grup, uzun süre sahnede kaldı. Orkestra değişiminden sonra sahnedeki yerini alan Nicomedia Halk Dansları Topluluğu ise başarılı performansıyla konuklara keyifli dakikalar yaşattı. Gecede son olarak Grup Makedonska sahne aldı. Sergilediği gösteriyle davetlilerden tam not alan grup, uzun süre alkışlandı. Hürriyet çiftinin nazik ve samimi ev sahipliği, zengin ikramlar ve eğlence dolu bir programla uzun süre unutulmayacak olan düğün geç saatlere kadar devam etti.

 

NASIL ARANDI: #kocaeli # kocaelilife # kocaelinindergisi # kocaelidergisi # dergilik

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.