25-04-2024 23:24

Esin Alçıoğlu kitap fuarında

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 02/01/2023
Esin Alçıoğlu, Ariko serisinin ilk kitabı olan Ariko Paylaşmayı Öğreniyor ile İstanbul 39. Uluslararası Kitap Fuarı’na katıldı
.stripslashes($urun->baslik).

Türk dili ve edebiyatı alanında aldığı eğitimi aynı dalda yüksek lisans yaparak tamamlayan; halk edebiyatı terimleri üzerine yazdığı kitap üniversitelerde kaynak eser olarak okutulan Esin Alçıoğlu, çocuk kitapları yazarak miniklerin de hayatına dokunuyor. Ariko çocuk serisinin ilk kitabı olan ‘Ariko Paylaşmayı Öğreniyor’u 2020 yılında Tilki Yayınevi’nden çıkaran, ikinci kitabı ‘Ariko’nun Oyunu Bozuluyor’u 2021 yılında Sokak Kitapları Yayınevi aracılığıyla sevenleriyle paylaşan Esin Alçıoğlu, şu sıralar basım aşamasında olan üçüncü kitabı ‘Ariko Piyano Çalıyor’un heyecanını yaşıyor.

İSTANBUL KİTAP FUARINDA

Esin Alçıoğlu, oğlu Arel’in sınıf arkadaşlarını gözlemleyerek yazdığı hatta kendini çocukların dünyasında bulduğu ilk kitabı ‘Ariko Paylaşmayı Öğreniyor’ ile geçtiğimiz ay İstanbul 39. Uluslararası Kitap Fuarı’na katıldı. Her yıl yaklaşık 2 milyona yakın ziyaretçi ağırlayan TÜYAP Kitap Fuarı’ndaki imza gününe katılan Esin Alçıoğlu burada hem kitaplarını okuyan çocuklarla hem de aileleriyle tanışma fırsatı buldu. Minik dostlarının kitaplarını imzalayan Esin Hanım, sevenleriyle fotoğraf çekilerek anı ölümsüzleştirmeyi de ihmal etmedi.

D&R’LARDA BULABİLİRSİNİZ

Esin Alçıoğlu yazdığı ilk iki kitapta çocukların bir sorunla karşılaştığında anne ve babalarından yardım ve nasihat alarak nasıl doğru yolda ilerlediklerini, çözüme nasıl adım adım kavuştuklarını anlatıyor. Hem aileler hem de çocuklar için bilgi kaynağı olan Ariko serisinin yeni kitabı ‘Ariko Piyona Çalıyor’un konusu ise çocukların kendi seçtikleri ya da ailesi tarafından dayatılan hobiler. Birbirinden eğitici kitaplar olan Ariko serisini, D&R başta olmak üzere pek çok noktada bulabilir, internet sitelerinden satın alabilirsiniz.

NASIL ARANDI: #kocaeli # kocaelilife # kocaelinindergisi # kocaelidergisi # dergilik

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.