29-03-2024 07:57

Şehrin Yeni Sosyal Mekanı: Social Plus

   1 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 01/07/2022
Şehrin göbeğinde devasa bir tesis açılıyor. Social Plus, hayallerinin ötesinde bir maceraya atılmak isteyenleri bekliyor
.stripslashes($urun->baslik).

İlimizin en popüler yerleşim alanı Yahya Kaptan Mahallesi’nde dev bir tesis açılışa hazırlanıyor. Genç iş adamlarından Nurullah Bozkurt, 10 bin metrekarelik bir alanda şehrin yeni sosyal mekanını inşa ediyor. Kendisi gibi genç bir ekiple yola çıkan Nurullah Bozkurt, vizyoner bir bakış açısıyla bir spor salonundan daha fazlası olan Social Plus’u hayata geçiriyor. Aynı zamanda bir yaşam merkezi olarak projelendirilen Social Plus, hayallerinin ötesinde bir maceraya atılmak isteyenleri bekliyor. ‘Buradaysan Artın Var’ sloganıyla kente yeni bir soluk getirecek olan Social Plus, birbirinden keyifli aktiviteleriyle de adından sıkça söz ettireceğe benziyor.

MİNİ GOLF SAHASI

Şehrin göbeğinde, Yahya Kaptan Mahallesi’nde, Arastapark AVM’nin hemen arkasındaki 10 bin metrekarelik alan üzerine kurulan Social Plus’ta neler mi var? Kocaeli’de bir ilk; mini golf sahası var. Golf tutkunları ya da bu sporu öğrenmek isteyenler artık uzaklara gitmek zorunda kalmayacak. Golf sahasının hemen yanında ise plaj voleybolu sahası bulunuyor. Özel olarak getirtilen kumlarla hazırlanan bu saha birbirinden keyifli karşılaşmalara ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Tenis kortunu ve basketbol sahasını da unutmamak lazım. Çok amaçlı kullanılacak bu alanda tenis dersleri de verilecek. İleriki günlerde tenis kortunun üzeri kapatılacak, üyeler bu sahadan her mevsim yararlanabilecek.

YÜZME HAVUZLARI

Social Plus’ta yarı olimpik açık yüzme havuzu da bulunuyor. Havuzun hemen yanında yüzme dersi almak isteyenler için eğitim havuzu yapılmış. Kapalı yüzme havuzu ise fitness alanının altında yer alıyor. Açık yüzme havuzunun da üzeri ileriki dönemde istenildiğinde açılabilir bir mekanizma ile kapatılacak, böylece üyeler buradan da yaz- kış yararlanma imkanı bulacak. Açık yüzme havuzunun etrafında aynı zamanda localar bulunacak, aileler bu localarda hem dinlenecek hem de keyifli vakit geçirebilecek. Her ne kadar yerleşim alanının ortasında kalsa da ağaçlandırma ve peyzaj çalışmalarıyla yemyeşil bir ortamın oluşturulduğu Social Plus’ta daha neler var neler...

OTO YIKAMA HİZMETİ

Otoparkı bulunan Social Plus vale hizmetinin yanı sıra oto yıkama hizmeti de verecek. Yapmanız gereken tek şey tesise geldiğinizde aracınızın anahtarını valeye teslim etmeniz. Siz içeride ter atarken otomobiliniz tertemiz olacak. Böylece zamandan da tasarruf edeceksiniz. Spordan çıktınız, karnınız acıktı, ‘Ne yesem acaba?’ diye düşünmeyeceksiniz çünkü fit menüler sizi bekliyor olacak. Social Plus bünyesinde faaliyet gösteren David People Cafe’de hem sağlıklı menülerle karnınızı doyuracak hem de sosyalleşme imkanı bulacaksınız. David People Cafe’nin yeşilliklere açılan bahçesi ise sadece spor yorgunluğunu değil tüm günün stresini de üzerinizden atmanıza yardımcı olacak.

HAMAM, SAUNA

Social Plus’ta açık spor alanlarının yanı sıra yoga, zumba, pilates, spinning gibi grup derslerinin ya da birebir derslerin verildiği reformer salonları bulunuyor. Tabii ki bir spor merkezinin olmazsa olması devasa bir fitness alanı var. Fakat fitness alanını diğerlerinden ayıran önemli bir özellik var. Fitness alanının çevresi aynalı camla çevrilecek ve üzeri güzel havalarda açılacak, üyeler açık havada spor yapmanın keyfine varacak. Social Plus’ta tesisin altında adeta bir tesis daha var. Fitness salonunun altındaki 1500 metrekarelik alanda masaj odaları, fizyotedavi merkezi, güzellik merkezi, solaryum, sauna, buhar odası, şok havuzları, Türk hamamı, kapalı yüzme havuzu ve dinlenme alanları bulunuyor.

FOTOĞRAFÇISI VAR

Social Plus sunduğu imkanlarla üyelerini şaşırtmaya devam edecek. Tesisin içerisinde bir fotoğrafçı olacak, siz tenis ya da golf oynarken veya havuz başında güneşlenirken dilediğiniz tarzda fotoğraflarınızı çekecek. Öte yandan üyeleri doğru yönlendirmek adına Social Plus bünyesinde beslenme ve fizyotedavi danışmanı bulunacak. Danışmanlar; kişinin boyuna, kilosuna, sağlık durumuna göre özel bir antrenman programı hazırlayacak. Social Plus’ta yoga, zumba, pilates, spinnnig, crunch abdominal gibi grup dersleri üyeliğin içinde olacak, reformer gibi birebir özel olarak alınacak dersler üyeliğin dışında olacak ancak üyelere özel indi- rimler sağlanacak.

ÇOCUKLAR İÇİN PARK

Açık spor alanlarını bu ay, kapalı alanları da eylül ayında açmayı planlayan Social Plus üye kabulüne başladı. Üyelerin büyük bir kısmı aile olunca tesis bünyesinde bir Kids Club kuruldu. Üyeler spor yaparken çocukları Kids Club’ta, gözetmenler eşliğinde eğlenceli vakit geçirecek. Çocuklar için yeşil alanda bir çocuk parkı da kuruldu. Social Plus’ın bir diğer özelliği de tesis bünyesindeki aletlerin son teknoloji ürünü olması. Kocaeli’de hatta Türkiye’de olmayan spor aletlerinin bulunacağı Social Plus, kapalı alanda yüksek tavanlarının yanı sıra son model havalandırma sistemiyle de iddialı. Deneyimli spor hocalarının görev yapacağı Social Plus’ın bir özelliği de güler yüzlü, samimi personeli.

FANTASTİK İŞLER

Social Plus’ın tesis müdürü genç bir isim; Alihan Yetişken. İzmitli olan, uzun yıllar yurt dışında yaşayan, asıl mesleği elektrik elektromekanik mühendisliği olsa da bir süre ticaretle uğraşan, birçok firmada satış temsilcisi ve yönetici olarak çalışan Alihan Yetişken tecrübesini Social Plus’ta konuştururken, fantastik düşüncelerini de hayata geçirebilmek için gün sayıyor. Social Plus’ta üyelerin kimi zaman gitar dinletisiyle karşılaşacağını, kimi zaman ateşin ba- şında dans edeceğini, havuz kenarında animatörlerle eğleneceğini söyleyen Yetişken’in fantastik fikirleri de var. Social Plus’ı izlemeye devam edin. Bazı şeyler kaçırmak istemiyorsanız izlemekle yetinmeyip, üye de olabilirsiniz.

NASIL ARANDI: #kocaeli # kocaelilife # kocaelinindergisi # kocaelidergisi # dergilik # socialplus # sporsalonu # spor # yüzme # tenis

1 yıl önce - Cemal bülbül

Ailece gidebileceğimizi düşündüğümüz Scoil plus spor tesisine aile üyeliği yaptım. Ancak eşim 2 ben bir kere gittiğim işletmede işlerin bize anlatıldığı gitmediğini gördük. Spor yapmaya başladık ne ilgi var ne bir kişisel takip düzeni kurulmuş. Yani tamamen kendi başınıza kalıyorsunuz. Ama üyelik alırken böyle anlatılmıyor. Birde üstüne tuvaletler hijyeninin çok köyü olması beni çok şaşırttı. Hal böyle olunca sauna, hamam ve yüzme havuzlarına girmek içimizden gelmedi. Bir hafta geçmeden üyeliği iptal ettim ama Social holding ödeme sırası vb. bahanelerle halen ödeme yapmadı. Alırken peşin öderken 30 iş günü sonra diyerek dalga geçiyor olmalılar. Rezillik!

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.