20-04-2024 12:05

Gurmeler Buraya! İtimat Artık İzmit’te

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 01/07/2022
Doğal, taze ve lezzetli yüksek kalitedeki ürünleriyle, süt ve süt ürünleri sektörünün en güçlü mar- kalarından biri olan İtimat, Hunza Camp’ın kurucusu Tuğba Ciğerdelen ve Berna Canayakın İç Mimarlık’ın kurucusu Berna Canayakın’ın girişimiyle artık İzmit’te
.stripslashes($urun->baslik).

Kurulduğu 1949 yılından bu yana ülkemizde ‘süt ve süt ürünleri’ denildiğinde akla gelen ilk markalardan biri olan İtimat, artık İzmit’te. Marmara Bölgesi’ndeki onlarca şubesine ilaveten, markanın franchise verdiği ilk bayi olma özelliği de taşıyan dükkan, satışa sunduğu doğal, kaliteli, leziz ürünleriyle İzmit’te büyük bir ihtiyaca da cevap verecek. Hunza Camp’ın kurucusu Tuğba Ciğerdelen ve Berna Canayakın İç Mimarlık’ın kurucusu Berna Canayakın ortaklığında Yahya Kaptan Mahallesi’nde hizmet vermeye başlayan İtimat Şarküteri Gurme’nin açılış törenine, başta İtimat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Kara olmak üzere, geniş bir davetli topluluğu katıldı.

TAM NOT ALDI

ARKE Organizasyon imzasıyla ve Tuğba Ciğerdelen ile Berna Canayakın’ın mükemmel ev sahipliğinde gerçekleşen açılışta İtimat Şarküteri Gurme’nin birbirinden lezzetli çeşitlerini tatma fırsatı bulan konuklar, ürünler hakkında bilgi almayı da ihmal etmedi. Oldukça samimi ve neşeli bir ortamda gerçekleşen organizasyonda ikram edilen İtimat ürünlerine tam not veren İzmitliler, törenden ‘Artık, aradığımız bu lezzetler için uzaklara gitmemize gerek kalmadı’ diyerek ayrıldı. Dükkanda satışa sunulan İtimat ürünleri hakkında bilgi veren Tuğba Ciğerdelen, şunları söyledi:

100’Ü AŞKIN ÇEŞİT

“İtimat, bölgemizin en köklü süt ve süt ürünleri markalarının başında geliyor. İtimat, Yahya Kaptan Mahallesi’nde açıldı. İtimat’ın kendi çiftliklerinde üretilen 30’u aşkın süt ürünü çeşidi, değişik ambalaj ve özelliklerde 100’ü aşkın ürün çeşidi olarak satışa sunuluyor. Ürünlerin en büyük özelliği ise tamamen doğal, taze, katkısız ve yüksek kalitede olması. Sevgili dostum Berna Canaya- kın ile birlikte, İzmit’e bu lezzetleri ve İtimat markasını getirmiş olmaktan dolayı çok mutluyuz”

ŞARKÜTERİ ÜRÜNLERİ

İtimat markasına ait birbirinden lezzetli ürünlerin satışını yapan dükkanda, peynir grubunda tamamı helal sertifikalıtam yağlı beyaz peynir, tam yağlı kaşar peynir, kelle peyniri mozerella, süzme peynir gibi onlarca peynir çeşidinin yanı sıra tereyağı, süt, yoğurt, ayran ve kefir de bulmak mümkün. Şarküteri grubunda ise özellikle sucuk, salam ve pastırma en çok tercih edilen çeşitler arasında yer alıyor. Ciğerdelen, süt ürünlerinin yanında diğer kahvaltılık ürünlere de yer verdiklerini söylüyor ve ekliyor: “Dükkanımızda, süt ürünlerinin yanında nefis zeytin çeşitleri, zeytin yağı, organik bal ve doğal reçellerin satışını da gerçekleştiriyoruz. Yakında ürün gamımıza ekşi mayalı ekmeği de ekleyeceğiz.

KAHVALTI DA VAR

Kısacası, bir evin ihtiyacı olabilecek tüm kahvaltı çeşitlerini İtimat’ta bulmak mümkün. Bu ürünlerin ortak özelliği ise son derece kaliteli, lezzetli ve doğal olması.” İtimat’ta sadece kahvaltılık satışı değil, kahvaltı servisi de var. Dileyen, İtimat’ın nefis ürünlerini satın alıp evinde tüketirken, arzu edenler dükkanın şık ortamında, keyifli bir sabah kahvaltısı yapabiliyor. İtimat’ın kahvaltısında, dükkanda satışa sunulan ürünlerin yanı sıra açma börek, çi börek ve yumurta çeşitleri de servis ediliyor. Ayrıca, İtimat’ta, Hunza Camp’ın sağlıklı beslenme modeline uygun ‘Hunza kahvaltısı’ ile iç mimar Berna Canayakın tarafından oluşturulan ‘iç mimar kahvaltısı’ konseptleri de İtimat misafirlerini bekliyor.

İLETİŞİM:

Adres: Yahya Kaptan Mah. Şehit Ergün Köncü Sok. No: 3

İzmit/KOCAELİ

@itimatkocael

NASIL ARANDI: #kocaeli # kocaelilife # kocaelinindergisi # kocaelidergisi # dergilik # itimat # kahvaltı # dogalurunler # peynir # kasar # zeytin # kahvaltılık # itimatkocaeli # bernacanayakın # tubacigerdelen

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.