29-03-2024 12:05

İzmit Rotary’nin yeni başkanı: Hüseyin Alçıoğlu

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 01/07/2022
İzmit Rotary Kulübü Başkanlığı’nı Uğraş Çiftçi’den devralan Hüseyin Alçıoğlu, ‘Emanetiniz emin ellerde’ dedi
.stripslashes($urun->baslik).

HABER: ELİF ÇARMAN

İzmit Rotary Kulübü, Körfez Rotary Kulübü ve Körfez Rotaract Kulübü’nün devir-teslim töreni 2420. Bölge İzmit Rotary Kulübü’nün ev sahipliğinde yapıldı. Wellborn Luxury Hotel’de gerçekleşen gecede İzmit Rotary Kulübü Başkanı Uğraş Çiftçi görevi Hüseyin Alçıoğlu’na, Körfez Rotary Kulübü Başkanı Aytaç Tosun görevini Davut Uygun’a, Körfez Rotaract Kulübü Başkanı Şaziye Erden Kesemenli de görevini Duygu Dönge’ye teslim etti. Devir teslim törenine 2420. Bölge Guvernörü Gülperi Gürpınar, 2022-23 Dönem Guvernörü Suat Baysan ve eşi Belgin Baysan, Bölge Sekreteri Mine Ege, Wellborn Luxury Hotel’in sahibi Haluk Ulusoy ve eşi Şebnem Ulusoy’un yanı sıra çok sayıda üye ve misafir katıldı.

PLAKETLER VERİLDİ

İzmit Rotary Kulübü 2021-2022 Dönem Başkanı Uğraş Çiftçi ve 2022-2023 Dönem Başkanı Hüseyin Alçıoğlu’nun ev sahipliği yaptığı gecede konuklar kapıda karşılandı, kusursuz bir şekilde ağırlandı. Gecede ilk olarak İzmit ve Körfez Rotary Kulübü ile Körfez Rota- ract Kulübü’ne katkıda bulunanlara plaket takdim edildi. Daha sonra görevlerini devreden başkanlar Uğraş Çiftçi, Aytaç Tosun ve Şaziye Erden Kesemenli yeni dönem başkanlarına başarılar diledi. İzmit Rotary Kulübü’nün yeni başkanı Hüseyin Alçıoğlu gecede yaptığı konuşmada ‘Rotary ile hayal edelim’ mottosuyla yola çıktıklarını ve onurlu bir görev devraldıklarını söyledi.

ONURLU GÖREV

Alçıoğlu, konuşmasının devamında şu cümlelere yer verdi: “2013 yılında katılmış olduğum İzmit Rotary Kulübü’ne, her rotaryenin bir gün başkan olacağı bilinciyle hizmet ettim ve bana teklif edilen bu onurlu görevi kabul ettim. Beni başkanlık görevine layık gören tüm dostlarıma teşekkür ederim. Biliniz ki emanetiniz emin ellerde. Başkanlık sıfatını taşımaktan ve bu onurlu görevi sürdürmekten büyük mutluluk duyacağım. Gelecek dönem görevimi sev gili Teoman Cesur’a aynı mutluluk ve gönül rahatlığıyla devredeceğim.”

TEŞEKKÜR ETTİ

Yönetim kurulunu da takdim eden Hüseyin Alçıoğlu “Yönetim kurulu olarak ana amacımız dostluk ve hizmet anlayışıyla ilerlemek olacak. Sekreterlik görevini üstlenen sevgili Çağatay Kolaylı ve eşi Deniz, saymanlık görevini yapacak olan sevgili Tolgay Küçük ve eşi Evşen eminim ki hep yanımızda olacak. Her zaman olduğu gibi katılımlarıyla bize güç katan, katılamasalar da arkamızda kocaman bir gücün bizimle birlikte olduğunu hissettiren tüm rotaryen dostlarıma teşekkür ederim’’ dedi.

 

 

NASIL ARANDI: #kocaeli # kocaelilife # kocaelinindergisi # kocaelidergisi # dergilik # rotary # huseyinalcıoglu # rotary # devirteslim # baskanlık

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.